Imprimir aquesta pàgina

Obert el termini per sol·licitar beques menjador i ajuts escolars fins al 31 de maig

07 Mai 2021 ~

ajuts escolarsFins al 31 de maig hi ha obertes dues convocatòries d’ajuts escolars que es poden tramitar a través de l’àrea de Serveis Socials Bàsics, a ca la Cecília. En tots els casos es recomana sol·licitar cita prèvia al telèfon 93 555 12 34 en horari de dilluns a divendres de 9 a 14h, dijous de 17 a 20h o a través de l’adreça electrònica Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Beques menjador

Segons les bases establertes pel Consell Comarcal del Maresme, en conveni amb el Departament d'Ensenyament, es poden beneficiar d’ajuts individuals al menjador escolar per al curs 2021-2022 els fills en edat escolar d’aquelles famílies amb rendes inferiors a 10.981,40 euros euros anuals en cas d’un sol adult sustentador i de 16.472,2 euros en cas que en siguin dos. Per cada infant de la unitat familiar, aquest import s’incrementa en 3.294,45 euros. Trobareu tots els detalls de la convocatòria, així com de la documentació requerida en el document adjunt que trobareu al peu d'aquesta notícia.

Llibres i material escolar

L'Ajuntament de Teià dota econòmicament els alumnes de qualsevol centre escolar de primària i secundària –de P3 a 4t d’ESO– empadronats al poble i la unitat de convivència dels quals no superi un determinat volum d’ingressos després de restar-ne 569,12 euros en concepte de despesa d’habitatge, ja es tracti d'hipoteca o lloguer. Trobareu tots els detalls de la convocatòria, així com de la documentació requerida en el document adjunt que trobareu al peu d'aquesta notícia.