caenfrdeites
BUTLLETÍ MUNICIPAL 142
BUTLLETÍ MUNICIPAL 142
Piscina Municipal temporada 2021
Piscina Municipal temporada 2021
Remor 2021. Música i patrimoni
Remor 2021. Música i patrimoni
SERVEI D’ACTIVITATS AQUÀTIQUES
SERVEI D’ACTIVITATS AQUÀTIQUES
previous arrow
previous arrow
next arrow
next arrow
ArrowArrow
Slider

NOU SERVEI DE CITA PRÈVIA ONLINE!
Els serveis de l'Ajuntament resten oberts al públic amb cita prèvia
Podeu sol.licitar-la a l'Oficina d'Atenció Ciutadana al telèfon 93 540 93 50 en horari habitual o bé a citaprevia.teia.cat
Recordeu que també podeu utilitzar els nostres tràmits online

Mesures urgents per a fer front a la Covid-19

L’Ajuntament subvencionarà els casals d’estiu amb 20 euros per infant i setmana

Imprimir correu electrònic

casal2021Després de la bona acollida de l’any passat, l’Ajuntament de Teià aposta per repetir l’experiència dels casals d’estiu de 2020. Per aquesta raó, la Regidoria d’Educació ha renovat els convenis de col·laboració amb l’Associació de Mares i Pares (AMPA) de l’Escola El Cim i amb la junta directiva del Club de Futbol Joventut de Teià per oferir una proposta de lleure i una altra de tecnificació esportiva a tots els nens i nenes d’entre 3 i 12 anys.

Calendari, horaris i preus

En tots dos casos, els casals començaran el 28 de juny i s’allargaran fins al 30 de juliol. Obriran de dilluns a divendres de 9 a 13h, amb diverses possibilitats d’ampliació. A més, el Casal de l’AMPA retornarà després de les vacances d’estiu, entre el 30 d’agost i el 10 de setembre.

A més d’assumir les despeses corresponents a subministraments d’aigua i electricitat dels equipaments públics, l’Ajuntament també es farà càrrec de la neteja diària de les instal·lacions.
Els preus varien segons l’opció triada, però en tots dos casos l’Ajuntament finançarà el preu de cada infant empadronat a Teià amb 20 euros a la setmana.

AMPA El Cim

Com l’any passat, el casal de l’AMPA serà gestionat per l’empresa La Bola Lleure i es durà a terme a les instal·lacions de l’Institut Turó d’en Baldiri.
Els participants seran distribuïts en tres grups o bombolles de convivència per raons pedagògiques i per complir les mesures de seguretat: petits (de 3 a 6 anys), mitjans (de 7 a 9 anys) i grans (de 10 a 12 anys).

El preu del casal és de 70 euros a la setmana, de dilluns a divendres de 9 a 13h, o bé de 80 euros si també s’hi va per la tarda, de 15 a 17h. D’aquests imports s’han de descomptar els 20 euros de la subvenció que l’Ajuntament destinarà als infants empadronats al poble.

És previst que s’hi duguin a terme activitats diverses, com ara jocs d’aigua, tradicionals i de competició; gimcanes; tallers i manualitats; esports; música i danses. Cada setmana s’hi farà una sortida o excursió fora del recinte, així com un capbussó en la piscina en la mesura que l’aforament del complex municipal de Sant Berger ho permeti.

Serveis addicionals

Els organitzadors ofereixen un servei d’acollida de 8 a 9h per 12 euros setmanals i un altre de menjador de 13 a 15h per un preu de 20 o 25 euros setmanals, incloent-hi el monitoratge, segons si hi ha continuïtat o no per la tarda.

A més, del 5 al 30 de juliol, i els infants de 4 a 6 anys que ho desitgin tindran la possibilitat de fer un curset de natació de dues hores setmanals per un import de 35 euros suplementaris.

Més informació

Al peu d’aquesta notícia us podeu descarregar tota la documentació relativa al casal de l’AMPA en format PDF. Per a més informació, podeu enviar un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé trucar al 661 183 170.

Casal CF JoventutClub de Futbol Joventut

També com l’any passat, el Club de Futbol Joventut Teià gestionarà directament el seu Campus d'estiu amb personal propi, que es desenvoluparà a les instal·lacions del camp municipal de Sant Berger. A més de divertir-se i aprendre jugant a futbol, els organitadors han porgramat sortides setmanals, jocs d’aigua i visites a la piscina municipal i a la platja.

S’hi ofereixen tres combinacions horàries: matins (de 9 a 13h). matins amb dinar inclòs (de 9 a 15h) i jornada completa (de 9 a 17h), a partir de 100 euros setmanals. A aquest preu cal aplicar-li la rebaixa de 20 euros setmanals amb què l’Ajuntament subvenciona els infants empadronats al municipi. El Club també preveu descomptes per estades de més d’una setmana, així com per als participants de l’any passat, socis de l’entitat i famílies nombroses o monoparentals.

Per a més informació, podeu escriure a l’adreça electrònica Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o trucar al telèfon 608 24 49 89.

Agenda

IMG_20210707_101559reduida.jpg
01 Juliol - 31 Juliol
08:00 - 17:00
XBM ESPAI CREATIULa Fontaine i les faules.png
01 Juliol - 30 Juliol
08:00 - 17:00
THE BLACKOP.jpg
29 Juliol
22:00
Can padellàs
XBM_racopoetic.jpg
13 Setembre - 13 Setembre
08:00 - 17:00
Biblioteca de can Llaurador
book club.jpg
13 Setembre
19:00
Biblioteca de can Llaurador
el crit de la mona.jpg
21 Setembre
18:00
Biblioteca de can Llaurador
joc_de_taula.jpg
25 Setembre
11:00
Biblioteca de can Llaurador

Exposicions

Sense events

Serveis

La Deixalleria

La deixalleria Mancomunada Teià, Alella, el Masnou

Recollida de mobles

Servei de recollida de mobles i trastos vells

OMIC

Oficina Municipal d'informació al Consumidor

Renovació del DNI

Servei de renovació del DNI a Teià

Benvinguda Nadons

Obsequi als nadons nascuts aquest any

Taxi a demanda

Nou servei de Taxi a demanda

Què pots fer?

Infoesports

Programa i horaris de les activitats esportives del Poliesportiu el Cim

Activitats a la Unió i Masia can Llaurador

Cursos i Activitats culturals a la Unió i Masia de can Llaurador

Centre Enoturístic i Arqueològic de Vallmora

Jaciment arqueològic d’època romana situat a Teià i gestionat per la Mancomunitat de Serveis d’Alella, El Masnou i Teià

Teià, camins de goig

Recorreguts memorables per Teià. Descarrega't aquest tríptic per conèixer els millors racons de la vila

previous arrow
previous arrow
next arrow
next arrow
Slider
AMI
Massarosa
Enoturisme d'Alella
Parc serralada litoral
Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 540 93 50 • ajuntament@teia.cat

Buscador

Apreta intro per cercar
caenfrdeites