Imprimir aquesta pàgina

El Poliesportiu obre inscripcions per a les activitats infantils del setembre

30 Juny 2021 ~

esportsA partir de demà dijous, 1 de juliol, el Poliesportiu Municipal El Cim obre el període per apuntar-se a les activitats infantils que s’hi oferiran durant el curs 2021-2022 a totes les famílies, després que els alumnes del curs 2020-2021 ja han confirmat la seva plaça.

Les persones interessades poden enviar un correu electrònic a l’adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé telefonar al 93 540 51 51.

Les activitats començaran el 20 de setembre i el termini d’inscripció romandrà obert mentre que quedin places lliures. Durant les vacances d’agost no es tramitaran sol·licituds.

Educació en valors

L’oferta d’activitats està enfocada als nens, adolescents i joves dels 4 als 17 anys. En aquesta etapa formativa, la Regidoria d’Esports potencia el desenvolupament motriu i psicològic per davant de les habilitats tècniques, a través d’una programació basada en valors educatius com l’esforç, la superació, el respecte, l’esportivitat, l’amistat i el treball en equip.

horarisActivitats programades

Les activitats ocupen la franja horària de 16.30 a 19h, de dilluns a divendres, d’acord amb la taula adjunta.

- Balla Balla: Activitat bilingüe en català i anglès per a infants de 4 a 10 anys destinada a ensenyar-los, a través del ball, els aspectes bàsics de l’estructura funcional del cos.

- Multiesport: Activitat d’iniciació esportiva impartida en català i anglès a infants de 4 a 8 anys per treballar la psicomotricitat, la coordinació i la lateralitat mitjançant el joc i l’esport individual i en equip.

- Zumba Kids: Activitat per a infants de 8 a 12 anys basada en les coreografies de Zumba Cim. Els passos s’aprenen a poc a poc a través de jocs, activitats i elements d’exploració de valors educatius.

- Style Dance: Activitat per a nois i noies de 8 a 13 anys on es combinen balls com el funky, el break dance o el rap.

- Young Fit: Activitat per joves de 12 a 17 anys en què es combina la tonificació i el ball.

Preus

El preu de les activitats depèn dels dies d’assistència: fer-ne una sessió a la setmana costa 19 euros mensuals; fer-ne dues en costa 25, i assistir a tres sessions cada setmana surt per 28 euros al mes.

El Poliesportiu aplica descomptes del 10% per al segon membre de la família; del 15% per al tercer i del 25% per al quart.