Imprimir aquesta pàgina

Obren la vacunació sense cita prèvia a partir dels 12 anys

12 Agost 2021 ~

vacuna 12 anysAquesta setmana, la Generalitat ha anunciat tres mesures per accelerar la immunització de la població i frenar l’expansió de la variant delta del coronavirus, un 62% per contagiosa.

Amb aquestes accions, el Departament de Salut vol que la població incrementar al màxim el nombre de persones que a partir del setembre s’incorporin amb seguretat a les activitats diàries, tant a l’entorn educatiu com al laboral. La immunitat contribueix també a reduir hospitalitzacions i a evitar l’aparició de noves variants.

Les mesures adoptades són les següents:

Reducció del temps d’espera de 6 a 2 mesos. A partir d’avui, 12 d’agost, el Departament de Salut redueix de 6 a 2 mesos el temps d’espera per vacunar les persones menors de 65 anys que ja han passat la Covid-19. Aquestes persones rebran una sola dosi per obtenir la pauta de vacunació completa. Actualment, ja s’administrava a les persones de més de 65 anys o a qui tenia patologies de risc importants. Ara, amb el canvi de protocols, s’ha ampliat a tots els grups de població de més de 12 anys. Les persones que compleixin aquests requisit, poden sol·licitar cita prèvia en aquest enllaç

Vacunació d’adolescents de 12 a 15 anys. El passat dia 4 es va obrir la convocatòria de vacunació per a les persones nascudes entre els anys 2006 i 2009. Les que hagin nascut l'any 2009 han d'haver complert els 12 anys. Per vacunar-se, totes elles han d’anar acompanyades del seu pare, mare, tutor o tutora legal. Poden sol·licitar cita prèvia en aquest enllaç

vacuna sense citaVacunació sense cita prèvia. Des del passat dimarts, dia 10, ja és possible vacunar-se de la primera dosi sense haver de demanar cita prèvia. Aquesta possibilitat és oberta a totes les persones a partir dels 12 anys que encara no tenen cap dosi administrada.
A continuació us facilitem l’adreça dels punt de vacunació sense cita prèvia més propers, la majoria de dilluns a divendres en horari de tarda (de 16 a 20h):

Arenys de Mar:
- Convent de les Clarisses, carrer de Santa Clara, 18-14

Badalona:
- Centre Cultural El Carme, carrer de Francesc Layret, 78
- Centre Cívic Can Cabanyes, rambla de Sant Joan, 59-77
- Centre Sociosanitari de BSA, camí de Sant Jeroni de la Murtra, 60 (a partir del 16 d’agost).

Granollers:
- Palau d'Esports, carrer dels Voluntaris’92, 2

Mataró:
- CAP El Maresme (Gatassa), Camí del Mig, 36
- Centre Cívic Pla d'en Boet, carrer de Juan Sebastián Elcano, 6
- Hospital de Sant Jaume, carrer de l’Hospital, 31

Santa Coloma de Gramenet:
- Centre Cívic can Mariner, carrer de Milà i Fontanals, 16

Vilassar de Mar:
- Centre Cívic Lluís Jover, carrer de Lluís Jover, 22