Imprimir aquesta pàgina

Tota l’oferta anual del Poliesportiu, en un tríptic

03 Setembre 2021 ~

poliesportiu01Coincidint amb l’inici de la temporada 2021-2022, el Poliesportiu Municipal El Cim ha publicat una nova edició del tríptic Infoesports, en què presenta la seva oferta d’activitats per a petits i grans.

A més dels horaris d’obertura del pavelló, el fulletó inclou una breu ressenya sobre la resta d’instal·lacions públiques de la població –camp de futbol de Sant Berger, piscina municipal i pista de bàsquet de l’Agrupació Esportiva Teià–, així com les dades de contacte de totes les entitats esportives locals dedicades als esports de muntanya, el bàsquet, el dòmino, el futbol, el futbol sala, el judo, el patinatge, la petanca i el tennis.

Si voleu, podeu consultar el document en aquest enllaç o bé descarregar-lo en format PDF al final d’aquesta notícia.

Calendari de setembre

Després de les vacances d’estiu, el Poliesportiu va reobrir el passat dimecres. El dia 20 de setembre reprendrà les activitats dirigides i començaran també les activitat infantils, com a complement extraescolar. Fins llavors, les instal·lacions del pavelló són obertes per a l’exercici físic individual.

Novetats 2021-2022

L’inici d’un nou curs sempre porta associades algunes novetats.

Com ja vam informar mesos enrere, el Poliesportiu incorporarà dues sessions setmanals de Zumba Kids (dilluns i dimecres de 16.30 a 18h) per a infants de 8 a 12 anys. Aquesta activitat complementa l’oferta destinada a nens, adolescents i joves d’entre 4 i 17 anys, formada per Balla Balla, Multiesport, Style Dance i Young Fit.

graella adultsPel que fa a les activitats dirigides per a adults, el Poliesportiu introdueix una quarta sessió setmanal de GAC els dimecres de 18 a 18.55h. Es tracta d’un sistema d’entrenament centrat en la millora física i estructural de la musculatura de glutis, abdominals i cames.

Per atendre’n la demanda, també s’hi ha programat una cinquena sessió de zumba els divendres 18 a 18.55h, de manera que cada dia se’n podrà fer.

Objectius saludables

El tècnic esportiu Manel Pons anima tothom a apropar-se al Poliesportiu per conèixer l’equipament i veure quines activitats us podrien interessar amb l’objectiu de seguir uns hàbits de vida saludable, millorar la forma física, passar-ho bé en companyia d’altres persones i augmentar la sensació de benestar personal.

A més de les activitats dirigides, el pavelló disposa d’una sala de fitness de lliure accés tots els dies de la setmana, amb supervisió tècnica en determinades franges horàries.

Val a dir que tota l’activitat del Poliesportiu està supeditada al compliment dels protocols contra la Covid-19.