Imprimir aquesta pàgina

Noves activitats infantils a la Biblioteca

16 Setembre 2021 ~

collage01La Biblioteca can Llaurador ha programat tres activitats infantils en família a partir de la setmana vinent. Totes són gratuïtes, però cal inscriure-s’hi abans trucant al 93 555 01 04 o bé escrivint un correu a l’adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

L’hora del conte

Dimarts 21 de setembre, a les 18h, Almudena Herrera explicarà un conte per a nens i nenes a partir de tres anys. La història es titula El crit de la mona i va ser editat en forma de llibre gràcies a un projecte de crowdfunding a través de Verkami.

Jocs de taula

Dissabte 25 de setembre a les 11h s’hi farà una nova sessió de jocs de taula en família amb infants majors de tres anys. La Biblioteca disposa d’una pila de jocs i els posa a disposició dels grups bombolla familiars perquè els coneguin i en gaudeixen.

Taller de ‘collage’

Dimarts 28 de setembre a les 18h hi tindrà lloc el taller Imagina, somia i crea, a càrrec de l’artista Sergi Pérez. L’activitat està relacionada amb la seva exposició, titulada Collage: l’art lliure, que es pot visitar a la mateixa Biblioteca fins al 30 de setembre.