Imprimir aquesta pàgina

Banderes a mig pal per Jordi Puigoriol Sala

20 Setembre 2021 ~

Jordi PuigoriolAquest cap de setmana, les banderes de l'Ajuntament han onejat a mig pal en record i homenatge a Jordi Puigoriol Sala, que fou alcalde de Teià a finals del franquisme.

Puigoriol va ser l'impulsor de la pavimentació del passeig de la Riera entre 1973 i 1974, la qual cosa va contribuir a la millora de l'accessibilitat i la netedat de la població.

En l'àmbit professional, Puigoriol va situar-se al capdavant de la Fàbrica del Blanqueig, una empresa familiar que va donar feina a molts veïns i veïnes i que va resistir la crisi del sector tèxtil fins al final. La factoria, situada a l'entrada del nucli urbà, va tancar fa pocs anys i els seus terrenys són objecte d'un Pla de Millora de Urbana.

Tei de Plata

L'any 1995 l'Ajuntament li va concedir el Tei de Plata en qualitat de ciutadà i empresari compromès "sempre amb el desenvolupament cultural, social, esportiu i religiós de Teià" .

Reconeixement públic

Per a l'alcalde actual, Andreu Bosch, "Puigoriol era una persona íntegra, generosa i forma part de la història de Teià, no només per la Riera. Sempre m'ha animat i ajudat com a alcalde. També em va donar un cop de mà en els inicis del celler romà de Vallmora i a aixoplugar les carrosses de Reis" , entre d'altres coses.

Vetlla i enterrament

Avui dilluns a les 12h, la família acomiadarà Jordi Puigoriol amb una cerimònia íntima a la capella de can Puigoriol i posteriorment serà enterrat al cementiri municipal.