Imprimir aquesta pàgina

Ofereixen formació gratuïta a autònoms i emprenedors de Teià a la Casa del Marquès

22 Setembre 2021 ~

CasadelMarques01El centre d’empreses de la Casa del Marquès impulsa un nou cicle d’accions formatives presencials i en línia adreçades a persones autònomes i emprenedores d’Alella, el Masnou i Teià. Se n’han proposat quatre, que es desenvoluparan al llarg del trimestre. Totes les sessions són gratuïtes perquè estan subvencionades per la Diputació de Barcelona, però les places són limitades.

Necessitats actuals

La iniciativa persegueix tres objectius: la millora competencial de les persones inscrites, la renovació i actualització dels seus coneixements professionals, i l’adequació dels continguts a les necessitats actuals de cada perfil o sector. Per aconseguir-ho, les sessions es plantegen com a píndoles específiques a través de metodologies pràctiques i participatives, de manera que són independents unes de les altres.

Tres en línia

El 29 de setembre, de 9.30 a 14h, Eulàlia Balañà explicarà telemàticament Com fer l’estudi de mercat de la teva idea de negoci. Aquesta formació es considera “el primer pas” per a persones que tinguin un projecte professional o bé per a petites empreses que comencin la seva activitat. Es farà una anàlisi àgil i útil per quantificar el mercat, definir els clients i ajudar a prendre les decisions més adequades per determinar la viabilitat de la idea negoci.

Els dies 5 i 6 d’octubre, de 17.30 a 19.30h, Yolanda Presa parlarà de les Deu coses que els autònoms han de saber i ningú no els explica. En previsió de la demanda, s’ofereixen dues dates. Les sessions seràn telemàtiques i serviran per exposar la regulació que afecta els treballadors autònoms i resoldre’n els dubtes.

El 19 i 20 d’octubre, de 17.30 a 19.30h, tindrà lloc una segona part d’aquest taller –Deu coses més que els autònoms han de saber i ningú no els explica– per continuar aprofundint en la problemàtica d’aquest col·lectiu.

Una de presencial

El 3 i 4 d’octubre es farà un curs presencial de 8 hores dividit en dues jornades, de 9 a 13h, a la Casa del Marquès. Elisa Martínez donarà les pautes necessàries per Aprendre finances bàsiques jugant. Descobreix què t’expliquen el balanç i el compte de resultats amb l’objectiu de perdre la por a la comptabilitat, familiaritzar-se amb el vocabulari tècnic i aprendre a fer les preguntes clau al gestor sobre el negoci. Per participar-hi no cal tenir coneixements mínims, ja que es parteix del nivell bàsic i els conceptes es transmetran mitjançant tècniques de gamificació, pràctiques i participatives.

Inscripcions i requisits

Les places són limitades, per la qual cosa cal formalitzar prèviament la inscripció emplenant aquest formulari

A més, per participar a les formacions en línia caldrà disposar d'un ordinador i d'una connexió a Internet que permeti la recepció d'àudio i vídeo sense talls.

Si teniu qualsevol dubte, podeu contactar amb la Casa del Marquès als telèfons 93 554 43 32 i 93 557 17 73.