Imprimir aquesta pàgina

Cultura obre les inscripcions a les activitats trimestrals

10 Octubre 2021 ~

programa trimestreLa Regidoria de Cultura ha distribuït aquests dies per tots els equipaments municipals el fulletó informatiu amb les activitats organitzades a La Unió, l’Espai can Llaurador, la Biblioteca i el celler romà de Vallmora durant els mesos d’octubre, novembre i desembre.

Si voleu conèixer en detall totes les activitats, descarregueu-vos el programa que trobareu al peu d’aquesta notícia en format PDF.

Cinefòrum

Un divendres al mes, La Unió projectarà una pel·lícula en versió original subtitulada a les 19h, seguida d’un col·loqui conduït pel guionista i professor de cinema Enric Ros. El 22 d’octubre s’hi podrà veure A Beautiful Mind, de Ron Howard; el 19 de novembre, Mr. Jones, de Mike Figgis, i el 10 de desembre serà el torn d’As Good as It Gets, de James L. Brooks.

Sortida al MACBA

El dissabte 20 de novembre hi ha prevista una sortida matinal en grup al Museu d’Art Contemporani de Barcelona per visitar la mostra En temps real, basada en la col·lecció d’art conceptual de Rafael Tous. L’exposició és el testimoni d’una generació situada fora dels circuits convencionals de l’art que els anys 70 i 80 del segle XX es va aplegar a l’entorn d’exposicions i espais culturals alternatius, com la sala Metrònom.

Leonardo Da Vinci

El 16 de desembre, l’artista i educadora Cori Mercadé i la mezzosoprano Cèlia Prats s’aproximaran al geni del Renaixement amb un exercici comparatiu de música i pintura que és alhora un experiència immersiva i un viatge en el temps i en l’espai.

Cuina nova!

El 29 de novembre a les 19h, La Unió estrenarà la nova cuina que s’hi ha instal·lat amb una master class de Maria Nicolau, xef de restaurants d’alta gamma i col·laboradora en programes de ràdio i televisió com El Matí o Un restaurant caníbal a Berlin, de Catalunya Ràdio, i En Línia, del circuit català de TVE.

Formació a entitats

La Unió i l’Espai can Llaurador organitzen sengles jornades de formació a les entitats del poble el 26 de novembre i el 3 de desembre a les 19h per aprendre com funcionen els respectius equipaments. Es tracta de dues sessions molt pràctiques per conèixer la normativa que cal observar i com funcionen tots els seus equips. De fet, la Regidoria considera que són imprescindibles per a les entitats que vulguin fer ús de qualsevol dels dos espais.