Imprimir aquesta pàgina

Sortejaran un premi entre tothom qui completi els túnels del terror del Casal, el Cau i l’Esplai

27 Octubre 2021 ~

tunels terrorLa Regidoria de Cicles de Vida sortejarà una entrada doble a Port Aventura entre totes les persones que aquest cap de setmana completin en els tres túnels del terror que s’organitzen a Teià amb motiu de la festa de la castanyada i de halloween. Es tracta dels túnels del Casal de Joves, de l’Agrupament Escolta Mintaka i de l’Esplai Itaca.

Per participar en el concurs cal superar abans les tres proves, segellar la butlleta en cadascun dels llocs i dipositar-la, un cop plena, a qualsevol de les dues urnes que trobareu diumenge al Casal de Joves i al Casal Parroquial.

Els túnels, 1 x 1

L’Agrupament Escolta Mintaka instal·larà el seu túnel del terror a Cal Senyorcinto dissabte dia 30 de 19.30 a 21.30h. L’entrada no té un preu fix, sinó que les persones participants poden pagar el que vulguin. El túnel està inspirat en la història d’un científic boig que feia experiments amb els nens que raptava. Els infants eren tancats en una gàbia i, tot seguit, els duia al laboratori i en feia xixines. Si l’experiment no sortia com el senyor Cinto volia, els sepultava al cementiri encara que fossin vius.

L’Esplai Itaca muntarà el seu túnel al Casal Parroquial diumenge 31 de 18 a 20.30h. L’entrada val 1 euro, però us ho heu de pensar bé, ja que diuen que tothom que hi entra no torna mai.

Als Corresponsals del Casal de Joves els passa una mica el mateix. Al parc de can Godó hi ha mansió que fa anys que roman tancada. Expliquen que les últimes persones que hi van accedir no en van sortir. Podeu provar de trobar-les dissabte 30 des de les 22h fins a mitjanit o l’endemà diumenge, dia 31, de les 19 a les 21h. En aquest cas, l’entrada costa 1 euros que es destinarà a sufragar el viatge de fi de curs dels nois i noies que han treballat en el seu muntatge.