Imprimir aquesta pàgina

Actes amb reserva prèvia i espectacles a 1 euro per Festa Major

02 Novembre 2021 ~

FM2021La Festa Major de Sant Martí ja és aquí! Aquest dijous, 4 de novembre, tindrà lloc el tradicional taller de relleno a La Unió a càrrec d’Eli Creus per aprendre a preparar les pomes farcides de carn típiques d’aquesta festivitat. L’activitat es gratuïta, però heu d’apuntar-vos enviant un correu electrònic a l’adreça següent: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Entrades i reserves prèvies

A aquestes altures, tothom ha rebut a casa l’edició en paper del programa de Festa Major. Els progressos en la vacunació i el control de la pandèmia permetran fer-hi balls, concerts i actuacions de tota mena, però la prudència en la desescalada ha obligat a delimitar espais i aforaments. Per facilitar el control d’accés i evitar les cues, l’Ajuntament ha establert dos mecanismes per assegurar-se lloc: la inscripció prèvia gratuïta i el pagament simbòlic.

Els actes amb aforament limitat i necessitat de reserva prèvia gratuïta són els següents:

- Pregó inaugural de Festa Major, a càrrec del Club Excursionista Teià. Dimecres 10 de novembre, a les 19h, a la pista de l’Agrupació Esportiva Teià. Podeu reservar les vostres entrades en aquest enllaç.

- Acte de lliurament dels guardons del Tei de Plata i del Teianenc/a de l’any. Dijous 11 de novembre a la sala d’actes de La Unió. Confirmeu la vostra assistència aquí.

- XXVI Passejada: Les formes del granit. Dissabte 13 de novembre a les 9h, al mirador de la Cornisa. Inscriviu-vos-hi enviant un missatge a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

- Espectacle estàtic de foc, a càrrec dels Dimonis de Teià i de l’Escola d’Arts Escèniques Bibiana Morales. Dissabte 13 de novembre a les 20h, a l’aparcament del torrent del Doctor Barrera. Aquesta activitat ha ampliat l'aforament inicialment previst perquè s'han eliminat les cadires i es podrà fer a peu dret. Podeu reservar el vostre lloc en aquest enllaç. Després de l'acte, els Dimonis i les persones que ho vulguin podran anar tranquil·lament fins a la plaça de Catalunya, des d'on s'iniciarà un petit correfoc que finalitzarà al parc de can Godó.

Els actes de pagament costaran 1 euro per persona, tant els adults com els infants. Podeu comprar les vostres entrades clicant damunt dels corresponents enllaços:

- Concert de Biflats. Dimecres 10 de novembre, a les 21h, a l’envelat de can Bruguera.

- Funció de teatre: Ovelles, amb Sara Espígul, Biel Duran i Albert Triola. Dijous 11 de novembre, a les 20h, al Teatre la Flor de la Palma.

- Funció de teatre familiar: Safari, a càrrec de la companyia Baldufa Teatre. Divendres 12 de novembre, a les 18h, al Teatre la Flor de la Palma.

- Concert de Marcel i Júlia. Divendres 12 de novembre, a les 23h, a l’envelat can Bruguera.

- Teatre musical: Mistela, candela, sarsuela, a càrrec d’Epidèmia Teatre. Dissabte 13 de novembre, a les 18h, al Teatre de la Flor de la Palma.

- Concert de 3Places, Reland i The Tyets. Dissabte 13 de novembre, a les 23h, a l’envelat can Bruguera.

- Concert de Xiula. Diumenge 14 de novembre, a les 12 h, a l’esplanada de can Padellàs. Aquest espectacle ha ampliat l'aforament inicialment previst per donar resposta a la gran demanda d'entrades.