Imprimir aquesta pàgina

L'Ajuntament lamenta la mort de Josep Villagrasa, agent de la Policia Local i gran esportista

03 Novembre 2021 ~

teianenc de lanyL'Ajuntament de Teià lamenta la defunció de Josep Villagrasa i se suma al condol de tot el poble a la seva família, amistats i companys de feina.

Villagrasa tenia una gran vocació de servei i era agent de la Policia Local des de l'any 1998, sempre proper i disposat a ajudar.

Era també un gran esportista, i destacava en la pràctica de l'atletisme i la bicicleta de muntanya.

Villagrasa tenia una gran consciència social, i això el va dur a col·laborar amb algunes entitats i a impulsar diverses iniciatives solidàries.

passes de gegantEl 2017, per exemple, va promoure la participació dels Gegants de Teià en la Marató de Barcelona. Aquesta acció pretenia conscienciar sobre la situació de les persones refugiades per la guerra de Síria i recaptar fons per ajudar-les.

Per aquest motiu, Villagrasa va ser guardonat amb el premi al Teianenc de l'any. Es tractava de la primera vegada que es concedia aquest reconeixement, que s'escull per votació popular, la qual cosa dona mostra de l'estima dels seus conciutadans i de la seva vàlua personal.

El 2019, Villagrasa va tornar a ser un dels promotors del pelegrinatge a peu dels gegants Pere Noguera i Elionor des de Teià a Montserrat per recollir diners per a La Marató de TV3.

Aquesta tarda tindrà lloc la vetlla al tanatori i demà dijous a les 10 es farà l'acte de comiat a l'església de Sant Martí.