Imprimir aquesta pàgina

El passaport Covid serà obligatori a la restauració, les llars d’avis i els gimnasos

23 Novembre 2021 ~

certificat ueAvui dimarts, 23 de novembre, el Govern de la Generalitat ha aprovat, en el marc del Procicat, estendre l’ús del certificat digital COVID de la Unió Europea als interiors de la restauració, als gimnasos i per accedir a les residències de gent gran com a resposta a l’increment de la incidència del virus dels darrers dies. Als visitants dels residents, si no estan vacunats, se’ls farà un test d’antígens abans d’accedir-hi.

Ara, el conjunt de mesures es remetrà al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, atès que l’ús del certificat Covid requereix l’aval judicial previ. Si els jutges ho aproven, les noves mesures entraran en vigor aquest divendres, 26 de novembre, i s’estendran almenys durant 14 dies.

Mascareta i distància de seguretat

També es recorda que l’ús de la mascareta és obligatòria a tots els espais interiors, excepte en el moment de menjar o beure, i en els espais exteriors si no es pot mantenir la distància física interpersonal de seguretat.

Al mateix temps, i com fins ara continuaran vigents, entre d’altres, la prohibició de menjar i beure al carrer entre la una i les sis de la matinada.

Podeu descarregar el vostre certificat Covid a través de la Meva Salut en aquest enllaç.