Imprimir aquesta pàgina

Vacunació sense cita prèvia al CAP d’Ocata per als veïns de Teià

02 Desembre 2021 ~

vacunació Ocata TeiàL’equip del Centre d'Atenció Primària Ocata ha organitzat una jornada de vacunació contra la Covid-19 al mateix centre sanitari el proper dissabte 4 de desembre, de 9 a 14h. Tot i que no és necessari demanar cita, totes les persones que ho prefereixin poden reservar hora a través d'aquest enllaç.

Aquesta acció vacunal va dirigida a la població assignada al CAP Ocata i al Consultori Local Teià. S’administraran tant primeres com segones dosis a població de més de 12 anys, així com la dosi de reforç per als dos grups de població següents:

▪ Persones de 60 anys o més que hagin rebut la segona dosi de la vacuna fa sis mesos o més.

▪ Persones de qualsevol edat que fa tres mesos o més que hagin rebut la vacuna de Janssen.

Altres punts de vacunació

A més de l’acció de dissabte, l’Institut Català de la Salut ha establert tres punts estables de vacunació poblacional a les ciutats de Badalona, Mataró i Santa Coloma de Gramenet, preferiblement amb cita prèvia:

Centre Sociosanitari de BSA. Camí Sant Jeroni de la Murtra, 60. Badalona: Obert de dilluns a divendres a la tarda i els caps de setmana.

CAP El Maresme (Gatassa). Camí del mig, 36. Mataró: Obert tots els dies, matí i tarda.

Hospital de l'Esperit Sant. Av. Mossèn Josep Pons i Rabadà, s/n. Santa Coloma de Gramenet: Obert de dilluns a divendres a la tarda i els caps de setmana

Certificat Covid

D’altra banda, la matinada de divendres a dissabte entrarà finalment en vigor l’obligació de mostrar el certificat Covid per accedir als locals de restauració, gimnasos i centres geriàtrics i sociosanitaris de tot Catalunya. Si encara no el teniu, podeu veure com es descarrega en aquest vídeoaquest vídeo explicatiu.