Imprimir aquesta pàgina

La campanya de Nadal sortejarà una bicicleta elèctrica i una panera sostenible

16 Desembre 2021 ~

Campanya comercial NadalEl dissabte 18 de desembre, coincidint amb l’obertura de la Fira de Nadal a la plaça de la Cooperativa, la Regidoria de Promoció Econòmica posarà també en marxa la campanya de Nadal del comerç local.

Hi prendran part 36 establiments i negocis del municipi que trobareu detallats en la imatge adjunta. També hi són les parades del Mercat Municipal i algunes de les parades la Fira de Nadal.

Premis

Enguany, els tradicionals vals de regal d’altres edicions han estat substituïts per dos grans premis: una bicicleta elèctrica de muntanya valorada en 1.000 euros i un lot de productes sostenibles valorats en 300 euros, que se sortejaran el 14 de gener entre totes les butlletes recollides en un acte públic que tindrà lloc a les 18 h al Mercat Municipal.

Funcionament de la campanya

Els 36 establiments adherits, així com les parades de la Fira de Nadal que també ho estiguin, exhibiran en lloc ben visible un cartell identificador de la campanya i posaran a disposició dels clients les butlletes de participació.

Per prendre part en el sorteig serà necessari realitzar almenys sis compres per un import mínim de 5 euros cadascuna –o de 3 euros, en el cas de forns i pastisseries– en sis establiments diferents de Teià adherits a la campanya de Nadal: locals comercials, bars, restaurants, parades del Mercat Municipal o parades de la Fira de Nadal.

establiments Nadal 2021En el moment de fer el pagament, el botiguer o dependent lliurarà al client el tiquet de compra preceptiu perquè el comprador el pugui grapar a la butlleta de participació com a justificant. Un cop haurà completat les sis compres en sis establiments diferents, el client podrà dipositar la butlleta de participació a l’urna que trobarà instal·lada a l’interior del Mercat Municipal.

El termini per fer-ho finalitza el 5 de gener.

Sorteig públic

El dia del sorteig, s’extrauran dues butlletes de l’urna, que correspondran als dos premis que s’hi ofereixen, i es contactarà directament per telèfon amb les persones guanyadores per acordar un dia dia i hora per recollir-los. Per si de cas també s’hi extrauran dues butlletes de reserva.