Imprimir aquesta pàgina

Campionat de pàdel per a parelles mixtes de 18 a 30 anys

07 abril 2022 ~

14A2022La Regidoria de Cicles de Vida i el Club de Tennis Barcelona-Teià han organitzat el 14 d’abril un campionat de pàdel per a joves del poble d’entre 18 a 30 anys amb la finalitat de promoure els valors de l’esport i la solidaritat.

La jornada és oberta a tots els joves, tant els que es volen familiaritzar amb el pàdel com als joves que el practiquen habitualment. Per aquesta raó, hi haurà dues convocatòries: una de nivell bàsic, a les 10h, i una altra de nivell avançat, a les 12h.

Rodes de partits

Els organitzadors han previst una roda de 16 parelles en cadascun dels nivells, de manera que cada parella disputarà quatre partits de 30 minuts. Les parelles hauran de ser, preferentment, mixtes.

Per sorteig, cada parella començarà en una de les quatre pistes. Un cop finalitzat el primer partit, les dues millors parelles passaran a la pista número 1, i així, successivament, fins a completar les quatre pistes. La parella que guanyi l’últim partit a la pista número 1 serà la parella guanyadora de la roda.

Inscripcions

En arribar, tots els participants rebran un obsequi de benvinguda.

La inscripció té un preu de 3 euros que es pagarà el mateix dia, a les instal·lacions del club. Els guanyadors, a banda del premi que rebin, decidiran a quina entitat sense ànim de lucre de Teià volen destinar aquest premi.

Si voleu participar-hi, heu d’enviar un correu electrònic fins al 12 d’abril a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. amb les dades següents:

- Noms, cognoms, edat i telèfon de contacte de les dues persones de la parella.

- Nivell de joc: “bàsic”, de 10 a 12h (pensat per a joves principiants) o bé “avançat”, de 12 a 14h (pensat per a joves que ja saben jugar a pàdel).

Material i cancel·lacions

Cada participant haurà de dur la seva pala de pàdel. En cas de no tenir-ne, podrà llogar-la a les mateixes instal·lacions.

Si alguna parella no pot assistir-hi, serà imprescindible que ho comuniqui perquè els organitzadors puguin substituir-la per una altra, en cas que hi hagi llista d’espera.