Imprimir aquesta pàgina

Obert el termini per demanar beques menjador fins al 31 de maig

19 Mai 2022 ~

menjador escolarFins al 31 de maig es poden sol·licitar els ajuts individuals al menjador escolar per a l’alumnat matriculat en centres educatius sostinguts amb fons públics, en qualsevol dels cursos de segon cicle d’educació infantil i de secundària obligatòria, sempre que la unitat de convivència de l'infant no superi uns llindars econòmics determinats.

Segons les bases establertes pel Consell Comarcal del Maresme, en conveni amb el Departament d’Ensenyament, es podran beneficiar de les beques menjador per al curs 2022-2023 els fills en edat escolar d’aquelles famílies amb rendes inferiors a 11.365,60 euros anuals en cas d’un sol adult sustentador i de 17.048,40 euros en cas que en siguin dos. Per cada infant de la unitat familiar, aquest import s’incrementa en 3.409,70 euros.

En cas de no superar els ingressos indicats, podeu sol·licitar cita prèvia per tramitar la petició als Serveis Socials Bàsics de l’Ajuntament de Teià al telèfon 93 555 12 34 en horari de dilluns a divendres de 9 a 14h i dijous de 17 a 20h o bé a través de l’adreça electrònica Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Trobareu el document amb les bases de reguladores de la convocatòria i el full de sol·licitud de l’ajut al peu d’aquesta notícia.