Imprimir aquesta pàgina

La piscina municipal obrirà el 25 de juny

09 Juny 2022 ~

piscinaEl 25 de juny començarà la temporada de bany a Teià amb l’obertura de la piscina municipal de Sant Berger. Les instal·lacions romandran en ús fins al 4 de setembre, de 10.30 a 19.45h.

Carnets de temporada

Com l’any passat, la piscina funcionarà amb tota normalitat de dilluns a diumenge, sense restriccions d’aforament.

La Regidoria d’Esports manté els preus dels carnets de temporada per a totes les franges d’edat: infants de 6 a 15 anys (31 euros), joves de 16 a 30 anys (40 euros) i adults de més de 31 anys (58 euros). Els adults en parella disposar d’un abonament conjunt de 104,4 euros. Podeu consultar la llista de preus amb totes les modalitats d'entrades i abonaments en aquest enllaç.

Per gaudir dels carnets de temporada caldrà acreditar la relació amb el municipi d’algun membre de la unitat familiar (en primer grau, d’avis-nets o de tutoria legal) mitjançant l’empadronament, el pagament del rebut de l’IBI, l’existència d’una relació laboral o la condició d’alumne matriculat en un centre escolar públic de la població: Els Galamons, El Cim o l’Institut Turó d’en Baldiri.

L’expedició i venda de carnets de temporada cal tramitar-la a l’oficina del Servei de Recaptació Municipal després de sol·licitar cità prèvia al 93 540 93 50, mentre que la compra d’entrades diàries i d’abonaments especial es farà directament a les instal·lacions de la piscina, exclusivament amb targeta de crèdit.

Descomptes i gratuïtat

Els menors de 5 anys, els majors de 64 anys i les persones amb un grau reconegut de discapacitat superior al 33% gaudiran d’accés gratuït en tots els casos, sempre que s’acrediti la vinculació al municipi en els termes expressats anteriorment.

Pel que fa als descomptes, s’aplicarà un 40% de reducció als carnets de temporada dels infants que siguin membres de famílies nombroses i un 25% per al supòsit que es tracti de dos germans. També gaudiran d’una bonificació del 25% de la taxa corresponent al carnet de temporada la resta de membres de famílies nombroses i les persones que acreditin un mínim de sis mesos consecutius en situació d’atur.

activitats aquàtiquesActivitats aquàtiques

Com de costum, la Regidoria d’Esports ofereix dues activitats aquàtiques a la piscina: natació infantil per a nens i nenes de 4 a 8 a anys i dos cursos d’Aqua-Gym, un al juliol i un altre al juliol i l’agost.

El curs de natació infantil consta de 20 sessions que es desenvoluparan entre el 4 i el 29 de juliol, de dilluns a divendres, de 17.30 a 18.30h. El preu de l’activitat és de 49 euros.

El curs d’Aqua-Gym 1 consta de 8 sessions que es faran del 5 al 28 de juliol, cada dimarts i dijous de 19.45 a 20.45 h. El preu de l’activitat és de 29 euros i les persones de més de 64 anys gaudeixen d’un descompte del 40%.

Per últim, el curs d’Aqua-Gym 2 es compon de 24 sessions que tindran lloc cada dilluns, dimecres i divendres entre el 4 de juliol i el 26 d’agost, de 19.45 a 20,45 h. El preu d’aquest curs és de 35 euros al mes, amb un descompte del 40% per a les persones majors de 64 anys.

En tots tres casos, podeu realitzar les inscripcions en línia fins al 19 de juny en aquest enllaç.