Apreta intro per cercar
93 555 12 34
XVII Caminada dels tres pobles
Pressupostos participatius 2024
Nou POUM 2024
Mostra literària 2024
XVII Caminada dels tres pobles
XVII Caminada dels tres pobles
Pressupostos participatius 2024
Pressupostos participatius 2024
Nou POUM 2024
Nou POUM 2024
Mostra literària 2024
Mostra literària 2024
previous arrow
previous arrow
next arrow
next arrow

La Remor posa música als vespres del mes de juliol

Imprimir correu electrònic

Cartell Remor 2022La Regidoria de Cultura ha donat a conèixer el programa del festival de música i patrimoni Remor 2022 i ha obert la venda d’entrades i abonaments en línia a través d’aquest enllaç.

El cartell d’enguany inclou sis recitals. Quatre formen part de la Remor pròpiament dita, un cinquè correspon a la Remoreta –una iniciativa expressament concebuda per al públic familiar– i un sisè que enceta el cicle i que s’emmarca dins del festival Poesia i +.

Concert a Vallmora

El 2 de juliol a les 20h tindrà lloc el concert de Nu Drama, Ariox i The Tyets al celler romà de Vallmora. L’actuació és fruit de la col·laboració, per tercer any consecutiu, de l’Ajuntament de Teià amb el festival Poesia i + que organitza la Fundació Palau de Caldes d’Estrac. La regidora de Cultura, Olga Parra, explica que “és una altra manera de posar el nostre patrimoni més reculat, la Cella Vinaria, a l’abast de la comarca”.

Nu Drama és un traductor, poeta, raper, cantant, beatmaker de Sant Joan de les Abadesses amb una producció musical ingent que el situa com un dels pioners del rap i els gèneres urbans en català. Ricard Soler, que és com s’anomena en realitat, no fa distincions entre rap i poesia, i juga amb el llenguatge fins al límit.

A continuació arribarà la proposta fresca i personal d’Ariox, nascuda durant la solitud del confinament, mentre remenava els programes de producció musical al seu ordinador. Després d’autoeditar el seu EP de debut, Venir fins aquí, el 2021 va publicar Ens hem deixat els fogons encesos i s’ha cremat la cuina. A Teià, l’artista de Cardedeu presentarà el seu últim treball, Mama, l'amor em dona mal de cap.

La vetllada es clourà amb The Tyets. El duet mataroní de trap i reggaeton va ser l’estrella de la passada Festa Major de Sant Martí, i ara hi torna per presentar Animalari urbà amb alguns amics i col·laboracions especials.

L’entrada per al concert val 5 euros i es pot adquirir de forma anticipada en aquest enllaç.

Can Barrera torna al circuit

La pandèmia va obligar a centralitzar tota l’activitat de la Remor a la feixa can Padellàs, un lloc ideal per la seva grandària i amplitud. Enguany tornarà a ser així, amb una excepció: per gentilesa dels seus propietaris, can Barrera torna a la Remor per acollir el concert inaugural del 7 de juliol a les 22h. Es tracta d’un recital de música clàssica en què el pianista xinès Antonio Chen Guang, guanyador del 67è Festival Internacional de Música Maria Canals de Barcelona, interpretarà peces de Chopin, Schubert i Schumman.

Talent femení

La resta de concerts de la Remor tenen un marcat accent femení. El dia 14, la mallorquina Maria Jaume torna amb noves cançons i nova banda amb el seu últim disc, Voltes i voltes, que la consolida entre les grans lletristes de l’escena catalana. L’àlbum suposa una evolució cap a una sonoritat més pop en què s’hi reconeix de nou la influència de cantautores indie contemporànies, com Julia Jacklin o Angel Olsen, però sense renunciar a les arrels mediterrànies.

El dia 21 serà el torn de Las Karamba, un conjunt format el 2018 als carrers de Barcelona per set dones que són filles de l’emigració argentina, cubana, panamenya i veneçolana: Ahyvin Bruno (veu i guiro), Rita Baulida (timbal), Ahylin Bruno (congas), Liviet Ojeda (baix), Natasha Arizu (teclat) i Anggie Obin (flauta). Es tracta d’un una banda mestissa que irradia alegria i il·lusió a través del son, el txa-txa-txa, la salsa, la timba i la música urbana, des d’una perspectiva social femenina.

El dia 28, la cantant i trombonista Rita Payés descabdellarà els onze temes que componen el seu primer disc en solitari, Como la piel, després de prop de 10 anys de trajectòria, els primers dels quals com a membres de la Sant Andreu Jazz Band de Joan Chamorro i Andrea Motis. La seva proposta és marca de la casa: jazz, bossa nova i guitarra clàssica.

Remoreta al parc de can Godó

El dia 17 a les 19h, el parc de can Godó serà escenari de l’espectacle La música i el cos no es poden separar, a càrrec de Dàmaris Gelabert i la seva banda. El títol és tota una declaració de intencions: empènyer famílies senceres a seguir el ritme i imitar les coreografies de cançons de diversos estils (funk, disco, salsa, country, polca, celta, jazz…). Mou el cos comptarà amb la incorporació de dos joves cantants –Julen Garrikabeitia i Laia Martínez, filla de la Dàmaris– i la participació de Clara Martínez com a coreògrafa i ballarina de claqué en alguns dels temes.

Entrades i preus

L’accés a cada concert de la Remor costa 9 euros, mentre que l’abonament per als quatre recitals del cicle surt per 24 euros, i totes dues modalitats inclouen una consumició, gentilesa de Moritz.

L’entrada per a la Remoreta no està inclosa en l’abonament, i val 3 euros. Podeu fer les vostres comptes clicant aquí.

En tot els casos, les portes de Vallmora, can Barrera i mas Padellàs s’obriran mitja hora abans de cada concert per tal de facilitar l’acomodament del públic i garantir la puntualitat.

Agenda

La Colla Superlectora.png
Dimarts, 02 abril
17:00
Biblioteca de can Llaurador
les-causes-invisibles (1).jpeg
Dimecres, 03 abril
19:15
Biblioteca de can Llaurador
XBM ok  joc_de_taula.jpg
Dissabte, 06 abril - 06 abril
11:00 - 17:00
Biblioteca de can Llaurador
01.yangqin-21mar24.jpg
Diumenge, 07 abril
12:00
CMC La Unió
CLUB DU LIVRE ACCIDENT NOCTURNE.jpg
Dijous, 11 abril
19:00
Biblioteca de can Llaurador
Cartell - Caminada 3 pobles - 2024 - .png
Diumenge, 14 abril - 14 abril
08:15 - 13:00
Poliesportiu Municipal El Cim
02.-marlara-21mar24.jpg
Diumenge, 14 abril
12:00
CMC La Unió
XBM CLUB D ESCRIPTURA.jpg
Dilluns, 15 abril
18:30
Biblioteca de can Llaurador
WEB raco poetic.jpg
Dijous, 18 abril
19:00
Biblioteca de can Llaurador

Exposicions

CARTELL GERARD ROSES.JPG
08 Març - 28 abril
Expo Renate.jpg
04 abril - 04 Mai

Serveis

La Deixalleria

La deixalleria Mancomunada Teià, Alella, el Masnou

Recollida de mobles

Servei de recollida de mobles i trastos vells

Certificat Digital IdCat

Et tramitem l'alta i renovació del certificat digital IdCat

OMIC

Oficina Municipal d'informació al Consumidor

Renovació del DNI

Servei de renovació del DNI a Teià

Benvinguda Nadons

Obsequi als nadons nascuts aquest any

Taxi a demanda

Nou servei de Taxi a demanda

Què pots fer?

Infoesports

Programa i horaris de les activitats esportives del Poliesportiu el Cim

Activitats a la Unió i Masia can Llaurador

Cursos i Activitats culturals a la Unió i Masia de can Llaurador

Centre Enoturístic i Arqueològic de Vallmora

Jaciment arqueològic d’època romana situat a Teià i gestionat per la Mancomunitat de Serveis d’Alella, El Masnou i Teià

Teià, camins de goig

Recorreguts memorables per Teià. Descarrega't aquest tríptic per conèixer els millors racons de la vila

AMI
Massarosa
Enoturisme d'Alella
Parc serralada litoral
Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 555 12 34 • ajuntament@teia.cat