Imprimir aquesta pàgina

Oberta la convocatòria de turisme a l’Imserso fins al 19 de juliol

01 Juliol 2022 ~

ImsersoL’Instituto de Mayores y Servicios Sociales (Imserso) del Ministeri de Drets Socials ha obert el termini per a nous sol·licitants per apuntar-se al Programa de Turisme de la temporada 2022-2023, des del 27 de juny fins al 19 de juliol.

Aquest termini està exclusivament reservat per a les persones que no s’hi han acollit mai, atès que les persones que ja estan acreditades en el Programa de Turisme de l’Imserso han rebut a casa seva les cartes de renovació corresponents a aquesta campanya.

Serveis disponibles

L’Imserso ofereix viatges d’anada i tornada en el mitjà de transport programat, des de l’origen –en aquest cas, Barcelona, el seu aeroport o la població que es fixi com a punt de sortida– fins a l’hotel de destinació, i viceversa. L’estada inclou l’allotjament en règim de pensió completa i habitació doble en hotels seleccionats, així com la possibilitat d’allotjar-se en habitació individual pagant un suplement, sempre que hi hagi disponibilitat de places.

El servei comprèn una pòlissa d’assegurances col·lectiva, servei mèdic complementari de la Seguretat Social i un programa d’animació sociocultural.

Requisits per participar-hi

Poden participar en el programa de turisme de l’Imserso les persones que reuneixin una d’aquestes premisses:

- Ser pensionista de jubilació del Sistema Públic de Pensions.

- Ser pensionista de viudetat i haver complert almenys 55 anys.

- Ser pensionista per altres conceptes o perceptor/a de prestacions o subsidis d’atur, amb 60 anys complerts.

- Ser titular o beneficiari del Sistema de la Seguretat Social, amb 65 anys complerts.

Les persones que acreditin aquesta condició poden participar-hi amb el cònjuge o parella de fet, sense necessitat que els acompanyants compleixin el requisits d’edat o pensió.

També podran participar-hi els fills amb discapacitat amb un grau igual o superior al 45%, sempre que aquesta discapacitat els permeti viatjar i comparteixin habitació.

Més informació

Podeu resoldre els dubtes bàsics clicant aquí. Si voleu més informació, truqueu directament al telèfon 901 109 899, de dilluns a divendres de 9 a 18 hores, o bé us adreceu-vos als Serveis Socials Bàsics de l’Ajuntament de Teià trucant al 93 555 12 34, de dilluns a divendres de 9 a 14 hores.