Imprimir aquesta pàgina

Obren les inscripcions per a les extraescolars del Poliesportiu

04 Juliol 2022 ~

esports2022 23El passat divendres, 1 de juliol, el Poliesportiu Municipal El Cim va obrir el període per apuntar-se a les activitats infantils que s’hi oferiran durant el curs 2022-2023 a totes les famílies, després que els alumnes del curs 2021-2022 ja han confirmat la seva plaça.

Les persones interessades poden enviar un correu electrònic a l’adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé telefonar al 93 540 51 51.

Les activitats començaran al setembre i el termini d’inscripció romandrà obert mentre que quedin places lliures. Durant les vacances d’agost no es tramitaran sol·licituds.

Educació en valors

L’oferta d’activitats està enfocada als nens, adolescents i joves dels 4 als 17 anys. En aquesta etapa formativa, la Regidoria d’Esports potencia el desenvolupament motriu i psicològic per davant de les habilitats tècniques, a través d’una programació basada en valors educatius com l’esforç, la superació, el respecte, l’esportivitat, l’amistat i el treball en equip.

Les activitats ocupen la franja horària de 16.30 a 18h, tret de Young Fit, que es farà de 18 a 18.55h.

- Balla Balla: Activitat bilingüe en català i anglès per a infants de P4 a 4t (dimarts i dijous) i de 2n a 6è (dilluns i dimecres) destinada a ensenyar-los, a través del ball, els aspectes bàsics de l’estructura funcional del cos.

- Multiesport: Activitat d’iniciació esportiva impartida en català i anglès a infants de P4 a 4t (dilluns, dimecres i dijous) per treballar la psicomotricitat, la coordinació i la lateralitat mitjançant el joc i l’esport individual i en equip.

- Style Dance: Activitat per a nois i noies de 2n a 6è (divendres) on es combinen balls com el funky, el break dance o el rap.

- Young Fit: Activitat per joves de 1r a 4t d'ESO (dimarts i dijous) en què es combina la tonificació i el ball.

Preus

El preu de les activitats depèn dels dies d’assistència: fer-ne una sessió a la setmana costa 19 euros mensuals; fer-ne dues en costa 25, i assistir a tres sessions cada setmana surt per 28 euros al mes.

El Poliesportiu aplica descomptes del 10% per al segon membre de la família; del 15% per al tercer i del 25% per al quart.