Imprimir aquesta pàgina

Organitzen un Mercat de Nadal a ca la Cecília

09 Desembre 2022 ~

Nadal aquíAquests dies, l’Ajuntament de Teià està repartint per totes les bústies un fulletó titulat Nadal és aquí. Es tracta d’una iniciativa conjunta de les regidories de Promoció Econòmica, Cultura i Cicles de Vida per fomentar les compres en establiments de la població i per donar a conèixer les activitats culturals, lúdiques i cíviques que tindran lloc a l’entorn de Nadal i Reis.

Nadal és aquí pretén ser un joc de paraules espaciotemporal, ja que tant fa aviat fa referència a l'arribada imminent de les dates festives com a la proximitat física i l’atenció personalitzada que dispensen les botigues i negocis de Teià. En aquest sentit, el fulletó incorpora un llistat de 40 establiments comercials i de restauració, agrupats per àmbits temàtics o sectors d’activitat.

Mercat de Nadal

Enguany, l’Ajuntament de Teià organitzarà un Mercat de Nadal d’artesania i articles de regal als jardins de ca la Cecília els dies 16, 17 i 18 de desembre. A més de les parades d’exposició i venda, hi ha previstes activitats de tota mena.

La inauguració tindrà lloc divendres, dia 16, a les 19h, amb un concert del Cor de Gòspel Cadença, dirigit per Ben Sánchez. A les 19.30h, els nens i nenes del Consell d’Infants iniciaran el compte enrere per l’arribada dels Reis d’Orient. El Mercat serà obert fins a les 21h.

Dissabte, dia 17, el recinte serà obert de 10 a 14h i de 16 a 21h. D’11 a 13h, Òmnium Cultural hi organitzarà un taller gratuït de felicitacions de Nadal. A les 12.30h hi acturà la Banda Municipal de Música i a les 13h, els Corresponsals del Casal de Joves muntaran un vermut a preus populars.

Per la tarda, de 17 a 19h, els Corresponsals oferiran xocolata desfeta, així com la possibilitat de fer cagar el tió per 2 euros. De 18 a 20h, els responsables del Forn de llenya Mateu faran un taller de galetes nadalenques.

Diumenge, dia 18, el Mercat obrirà les portes a les 10h i tancarà a les 14h. A primera hora s’hi durà a terme una activitat solidària amb La Marató de TV3 i a les 10.30h el Casal de Joves organitzarà una nova edició del concurs de cuina Masterxef Jove, amb la participació de sis equips.