Apreta intro per cercar
93 555 12 34

Detenen dues persones per delictes comesos a Teià

Imprimir correu electrònic

manilles PLAquesta setmana s'ha detingut en dues ocasions el mateix individu com a presumpte autor de diversos danys i robatoris a l’interior de vehicles. La primera detenció la va realitzar Policia Local i es va produir el passat diumenge a la nit i la segona la va practicar el cos de Mossos d'Esquadra ahir dimarts, gràcies a la col·laboració ciutadana.

En total, la Policia Local ha tramitat amb la màxima diligència prop de quaranta denúncies per danys a vehicles estacionats a la via pública. El modus operandi del presumpte lladre sempre era el mateix: des de la vorera, trencava amb un tornavís un dels vidres triangulars de les finestres i hi introduïa la mà per obrir la porta i accedir al vehicle. Aquesta operació es veia frustrada en el cas dels cotxes amb tancament centalitzat, tot i que no s’han estalviat la destrossa.

En general, els objectes sostrets són de poc valor: monedes i algunes ulleres, tot i que també s’ha denunciat la desaparició d’un telèfon mòbil i d’un Teletac.

Coordinació amb Mossos

D’altra banda, els Mossos d’Esquadra van detenir el passat 23 de març a Santa Coloma de Gramenet la dona que, amb enganys primer i amb violència després, li hauria robat un rellotge a un veí de Teià al carrer d’Erik Svenson, quan tornava a casa caminant després de comprar.

La investigació ha estat duta a terme per la unitat d'investigació de l’Àrea Bàsica de Premià de Mar, en coordinació amb la Policia Local i l'aportació de la captació d'imatges de vehicles procedents de les càmeres que l'Ajuntament de Teià té instal·lades al municipi.

Aquest tipus de furt, conegut amb el nom de mètode Teletubbie, va motivar que la Policia Local emetès una nota d’alerta el passat 10 de febrer.

Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 555 12 34 • ajuntament@teia.cat