Apreta intro per cercar
93 555 12 34

El NouAntigó, Mas Padellàs i Vallmora participen al Vi+

Imprimir correu electrònic

El mes d’octubre és el mes per excel·lència del Vi+, un esdeveniment impulsat pel Consorci d’Enoturisme de la DO Alella en què els restauradors i altres establiments que formen part de la seva Ruta del Vi ofereixen menús i activitats relacionades amb la gastronomia i la cultura vitivinícola.

Enguany són tres els establiments de Teià que hi participen:

padellàsMas Padellàs

Tapa amb maridatge. Durant tot l’octubre, aquest restaurant elabora una ‘fajita’ farcida de verduretes i costella de vedella desossada cuita a baixa temperatura i condimentada amb espècies i salsa de iogurt. El plat es presenta en format de tapa i es pot demanar com a entrant o acompanyat per dinar o sopar. La proposta es marida amb una copa de vi blanc Santa Maria del celler Raventós d’Alella, elaborat amb la varietat pansa blanca. El preu de la consumició és de 13 euros.

Adreça: Passeig de Massarosa, 74
Reserves: 93 540 75 46 i Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

antigoEl NouAntigó

Menú D’gusta. Durant tot el mes, aquest restaurant ofereix un assortit de cinc platets de cuina de proximitat: crema de gírgoles amb miso i farigola; endívies, nous i magrana gratinades amb formatge provolone; rigatone amb cansalada, porro i bolets de tardor amb encenalls de parmesà; truita vaga de ceba confitada amb celerí escalivat, espinacs i escamarlà planxat, i pebrots del piquillo farcits amb brandada de bacallà i carbassa. La degustació s’acompanya d’una ampolla de vi blanc de la DO Alella (sec o afruitat) per a dues persones i d’unes postres de la casa amb sengles copes de cava i cafès. El preu del cobert és de 40 euros per persona.

Adreça: Plaça de Sant Jaume, 40.
Reserves: 93 540 04 23

vallmoraCeller romà de Vallmora

Vermut musical per a adults. El 24 d’octubre, la terrassa del Centre Enoturístic i Arqueològic de Vallmora acollirà un aperitiu en capsetes individuals amb formatge, fuet i palets de pa amenitzat en directe pel duet Versions Originals. El vermut inclou una copa de vi de la DO Alella. El preu depèn de l’opció triada: 14 euros si feu la visita guiada al jaciment, que comença a les 11h, o bé 11 euros si assistiu directament a les 12.30h al vermut musical.Durant l’activitat, es podran tastar altres vins del territori a raó de 2 euros la copa o bé demanar ampolles senceres de qualsevol cellers o viticultors de la DO Alella.

Adreça: Ernest Lluch, 40
Reserves: Compreu la vostra entrada en aquest enllaç.

Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 555 12 34 • ajuntament@teia.cat