Apreta intro per cercar
93 555 12 34

La Regidoria d’Esports organitza un cicle de passejades de marxa nòrdica

Imprimir correu electrònic

marca nòrdicaLa Regidoria d’Esports organitza un cicle de passejades de marxa nòrdica per a persones de més de 58 anys, conjuntament amb l'Àrea d'Esports de la Diputació de Barcelona i en col·laboració amb el Club Excursionista Teià (CET).

La programació del cicle és semestral, de manera que s’inicia al desembre i finalitzarà el maig de 2022, a raó d’una activitat al mes, tret del febrer.

Per començar, el 9 de desembre tindrà lloc un taller d'aprenentatge de la tècnica de marxa nòrdica al camp municipal de futbol de Sant Berger, de 10 a 14 h. Les persones interessades ja us hi podeu inscriure a través del portal de compres de l’Ajuntament en aquest enllaç.

Sortides de camp

Tot i que encara no s’han concretat les dates, el mes de gener es farà una sortida al Parc Natural de Collserola, el mes de març se’n farà una pels voltants de Teià, a l’abril se n’ha projectat una altra al Parc del Montnegre i el Corredor, i al maig se celebrarà la jornada de cloenda, en una indret pendent de concretar.

Característiques

Les sortides de camp començaran sempre al voltant de les 10 del matí i la seva conclusió es produirà cap a les 14 h, sense comptar-hi el temps del desplaçament des del municipi d’origen fins al lloc on es farà la passejada, i viceversa.

En cada sessió es caminarà un total aproximat de 3 a 4 hores i durant el recorregut es realitzaran algunes parades.

Les distàncies a recórrer que es plantegen no seran majors de 10 quilòmetres ni, en cap cas, inferiors a 6.

Aptituds físiques i equipament

Es considera molt important que les persones que hi participin estiguin acostumades a fer activitat física de manera regular i siguin capaces de mantenir un esforç físic de baixa intensitat, però sostingut.

Caldrà portar calçat esportiu, roba còmoda i apropiada a la climatologia del dia de la passejada, protecció per al cap (gorra o barret), una motxilla petita amb dos àpats (esmorzar i dinar), cantimplora amb mig litre d’aigua i bastons de marxa nòrdica (si en teniu).

Calendari i inscripcions

L’activitat és gratuïta, però l’aforament està limitat a 35 persones i cal reservar plaça prèviament.

Les inscripcions s’obriran a mesura que s’acosti la data de cada sessió, de manera que cal apuntar-s’hi d’una en un una.

A la jornada de cloenda podran participar totes aquelles persones que, durant el curs, hagin realitzat un mínim de tres accions (taller i/o passejades).

La proposta de dates resta sotmesa a l’evolució de la situació epidemiològica.

Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 555 12 34 • ajuntament@teia.cat