Apreta intro per cercar
93 555 12 34

Suspenen la fàbrica de joguines i allarguen la cavalcada de Reis

Imprimir correu electrònic

CavalcadaA causa de la sisena onada de la pandèmia, la Regidoria de Cultura ha hagut d’introduir alguns canvis en la programació i el desenvolupament de les activitats de Nadal i Reis.

D’entrada, s’ha cancel·lat la fàbrica joguines que s’havia d’instal·lar els dies 3 i 4 de gener al Casal de Joves. En contrapartida, els Reis d’Orient han anunciat que s'aproximaran a Teià el dia 4 a les 18 h per camins de muntanya, de manera que tothom qui volgui en podrà veure el seguici des de casa estant o bé des d’alguns indrets i miradors de la via pública que tinguin una bona visió sobre la zona del Cementiri i el Vedat, al vessant del turó d’en Baldiri.

Cavalcada més llarga

Per evitar les aglomeracions, la cavalcada de Reis del dia 5 modificarà el seu itinerari i tindrà un recorregut més llarg per tal d’arribar a un major nombre de carrers i veïnats.

A diferència d’altres anys, la dinàmica serà diferent i s’invertirà el sentit de la marxa.

A les 18 h tindrà lloc la recepció oficial de Ses Majestats al parc de can Godó, que té més amplitud i capacitat d’aforament que les escales de l’església. Melcior, Gaspar i Baltasar rebran la clau que obre el pany de totes les llars del poble de mans de l’alcalde i saludaran tots els infants, però respectant les distàncies interpersonals.

Un cop acabats els parlaments, pels volts de les 18.15 h, el seguici reial enfilarà el passeig de la Riera i es dirigirà cap al parc de Vallbellida. D’allí tombarà cap a la Plana i pujarà de nou pel passeig de Massarosa fins arribar a la plaça de l’1 d’octubre. En aquest punt, la caravana prendrà el passeig del Castanyer i marxarà per Sant Berger a través del camí de Premià de Dalt.

Durant el recorregut no es llançaran caramels.

Bústies reials

Davant ala impossibilitat de donar en mà les cartes als Reis d’Orient, l’Ajuntament instal·larà una bústia itinerant a diversos indrets del poble:

- El 2 de gener serà a La Unió a partir de les 17.30 h.
- El dia 3 es traslladarà a la plaça de la Cooperativa a partir de les 11 h.
- El dia 4 serà al parc de can Godó a partir de les 18 h.

A més, els nens i nenes que ho desitgin podran parlar directament amb el seu rei preferit per videotrucada i explicar-los la seva carta el dia 3. Per aconseguir cita, cal que pares o mares enviïn un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

‘Els Pastorets’, suspesos

El passat 29 de desembre, la Societat la Flor de la Palma va anunciar que suspenia la tercera funció d’Els Pastorets, inicialment prevista per al 2 de gener, a causa de l’emergència sanitària.

Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 555 12 34 • ajuntament@teia.cat