Apreta intro per cercar
93 555 12 34

Teià participa a la Trobada Artesana del Baix Maresme

Imprimir correu electrònic

Trobada Artesana al Baix MaresmeEls ajuntaments d'Alella, El Masnou, Montgat, Teià i Tiana organitzen la primera Trobada Artesana al Baix Maresme amb l'objectiu de donar visibilitat i promocionar el treball de persones artesanes i creatives d'aquest territori.

La jornada es farà el dimarts 25 de gener, de 9 a 14h, a la Sala Joan Comellas de l’Edifici Centre del Masnou (carrer de Josep Pujadas Truch, 1).

La iniciativa vol esdevenir un espai per establir contactes i compartir idees i experiències entre el col·lectiu del Baix Maresme vinculat al món de l’artesania i la creació. La participació a la trobada és gratuïta, però cal inscriure-s’hi abans en aquest enllaç.

Recursos pràctics i experiències d’èxits

La jornada té com a lema Inspira't, enforteix-te i enfoca't, i comptarà amb un programa de xerrades i tallers per donar a conèixer recursos pràctics i experiències d’èxit en aquest camp a càrrec d’artistes, dissenyadors, artistes i creatius.

A continuació reproduïm el programa de la jornada:

9 h. Arribada i acreditacions

9.20 h. Benvinguda i salutació

9.30 h. Presentació de la Trobada, a càrrec de Francesca Tur, publicista especialitzada en el món de les tendències i l'assessorament estratègic creatiu per a marques. La revista Forbes la considera “una de les 40 millors futuristes” de l’Estat espanyol.

9.45 h. Conversa inspiracional, amb la participació d’Andrea Ayala, dissenyadora de moda i docent a les escoles LCI i ESDI; Luca Hugo Brucculeri, dissenyador efímer d’espais temporals, i l’esmentada de Francesca Tur.

10.45 h. Pausa-cafè

11 h. Taller creatiu: Imagina, crea, atreveix-te, a càrrec de Lucas Daglio, director creatiu i fundador de Stay Hungry Stay Foolish, i Guadalupe González, directora d'art i dissenyadora.

12.10 h. Xerrada workshop: Com fer-te amic del màrqueting i les vendes, a càrrec de Mònica Rodríguez, mentora de negocis, formadora, autora i speaker especialitzada en Slow Business i fundadora d’Empresas Creadoras, una escola de negocis per a creadors i creatius.

13.20 h. Presentació del repte artesanal participatiu del Baix Maresme, a càrrec d’artesans i artesanes locals.

13.35 h. Cloenda

Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 555 12 34 • ajuntament@teia.cat