Apreta intro per cercar
93 555 12 34

Josep Pastor i Tonio Bueso guanyen el concurs d’Instagram del pessebre artístic

Imprimir correu electrònic

concurspessebre2021Avui diumenge s’ha clos a La Unió de Teià l’exposició del pessebre artístic d’aquest Nadal, inspirat en la vall de Núria i el santuari de la Mare de Déu, al Ripollès. Tal com establien les bases de la convocatòria, a les 13h s’ha dut a terme la lectura del veredicte del concurs de fotografia a Instagram, que ha comptat amb la participació de 134 imatges etiquetades amb el hashtag #pessebreteia2021. En són 26 més que l’any passat.

Després de visionar-les totes i de fer les deliberacions corresponents, el jurat format per l’aficionat a la fotografia Pere Peiró, el treballador de La Unió Pep Mas, el membre de l’Arxiu Històric Jordi Balada i el representant del grup de pessebristes Joan Tarradas ha distingit Josep Pastor amb el primer premi i Toni Bueso amb el segon.

De la fotografia de Pastor, el jurat ha valorat “la claredat, nitidesa i bon equilibri de llum i de color”, mentre que de Bueso n’ha destacat “l’original composició i el desenfoc d’un element central com el Santuari de Núria”.

La regidora de Cultura, Olga Parra, i el secretari del jurat, Pep Mas, han felicitat als autors de les imatges i els han lliurat sengles vals per a un àpat per a dues persones als restaurants El Nou Antigó i Vila Taliano, respectivament.

Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 555 12 34 • ajuntament@teia.cat