Apreta intro per cercar
93 555 12 34

La Trobada Artesana dona origen a un repte participatiu

Imprimir correu electrònic

Trobada 03Més d’una cinquantena de persones van participar ahir, 25 de gener, en la primera Trobada Artesana al Baix Maresme organitzada pels ajuntaments d’Alella, el Masnou, Montgat, Teià i Tiana, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya.

La jornada va superar totes les expectatives, ja que les places per assistir-hi presencialment es van esgotar força dies abans. Per tal que ningú no es perdés els tallers i les xerrades impartides pels ponents, l’organització va retransmetre la sessió en directe a través del canal Youtube de l’Ajuntament del Masnou. Si voleu, podeu recuperar-ne la gravació a la pàgina web de la Trobada Artesana. Properament, a més, s’hi podrà trobar un vídeo de resum.

Objectius

Amb el lema Inspira’t, enforteix-te i enfoca’t, la Trobada Artesana s’adreçava a professionals dels sectors de l’artesania i la creativitat, amb l’objectiu de fer créixer els seus projectes empresarials, fer xarxa, facilitar recursos pràctics i donar a conèixer experiències d’èxit de persones que han convertit l’artesania en el seu estil de vida. Per això, la jornada va comptar amb ponents de primer nivell que són referents en els seus respectius àmbits.

Repte participatiu

Abans de la cloenda, un col·lectiu de creadors i creadores locals encapçalat per Cristina Martorell (Melmelària), Anna Albert (Art en seda) i Laura Vilà (Canalla BCN) va presentar en públic el repte artesanal participatiu del Baix Maresme. Es tracta d’un projecte obert a tots els artesans i artesanes que vulguin apuntar-s’hi i que culminarà amb una exposició conjunta. Per participar-hi, només cal posar-se en contacte amb el grup impulsor a través de l’adreça electrònica Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

La intenció és que la mostra reuneixi creacions de les diverses branques de l’artesania, seguint un fil conductor: que els diversos elements siguin representatius del territori del Baix Maresme. Les persones que hi participin s’agruparan en funció dels diversos oficis i especialitats artesanes. L’exposició final mostrarà també el procés creatiu que hauran seguit els creadors i creadores i cadascun dels grups.

Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 555 12 34 • ajuntament@teia.cat