caenfrdeites

Engega la tercera edició dels pressupostos participatius

Imprimir correu electrònic

p. 4a PP2022L’Ajuntament de Teià impulsa la tercera edició dels pressupostos participatius perquè els veïns i veïnes facin propostes i decideixin a què destinar un total de 50.000 euros de la partida d’inversions del pressupost municipal.

El funcionament és el mateix de sempre. Totes les persones empadronades a Teià o que hi treballin i tinguin més de 16 anys poden formular tantes propostes com vulguin, sempre que siguin de competència municipal. A continuació, el 17 de juny se celebrarà un acte públic de validació de propostes, abans que la comissió tècnica en comprovi la viabilitat i en faci la valoració econòmica de cadascuna d’elles.

Al final, tothom qui vulgui –hagi participat o no prèviament en la fase de propostes– podrà votar els projectes que li facin el pes. Si en vota més d’un, haurà d’establir l’ordre de prioritat i haurà de tenir en compte que la suma de les opcions que triï no pot superar els 50.000 euros.

Calendari de treball

Com de costum, el procés serà supervisat per una comissió ciutadana. Si en voleu ser membres, escriviu un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Com a novetat, enguany el procés serà dinamitzat per una empresa especialitzada, d’acord amb el calendari següent:

Calendari PPT2022

Generació i presentació de propostes

Durant el mes de maig, podeu presentar les vostres propostes a través de l’enllaç que trobareu al web municipal o bé assistir als tallers itinerants de generació de propostes:

- Dissabte 14 de maig, al Parc de Vallbellida, d’11 a 13 h
- Dilluns 16 de maig, a l' Escola El Cim, de 12 a 13.30 h
- Dimarts 17 de maig, al parc de can Godó, de 17 a 18.30 h
- Divendres 20 de maig, davant del Mercat Municipal, de 16 a 18 h

Modificació de crèdit

El ple extraordinari del 28 d’abril va aprovar, amb l’abstenció dels grups de l’oposició, una modificació de crèdit de 35.000 euros per executar la proposta guanyadora dels pressupostos participatius de l’any passat, ja que no va ser possible adjudicar els treballs abans de cloure l’exercici 2021. El projecte consisteix en la creació d’un bosquet al parc de Vallbellida.

Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 540 93 50 • ajuntament@teia.cat

Buscador

Apreta intro per cercar
caenfrdeites