caenfrdeites

Un dispositiu conjunt de Mossos i policies locals acaba amb set detinguts

Imprimir correu electrònic

Alarmes02La nit del passat diumenge, agents dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Local d’Alella van detenir set homes com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força a l’interior d’un centre educatiu de la localitat.

El dia abans, les direccions de tres centres educatius de la zona van avisar les policies locals d’Alella, Premià de Dalt i Teià que les instal·lacions havien quedat sense subministrament elèctric. Un cop fetes les comprovacions, els agents de cada municipi van confirmar que es tractava d’un sabotatge, la qual cosa encaixava amb la manera com actuen els grups especialitzats. El modus operandi consisteix a tallar el subministrament elèctric de l’equipament en qüestió per tal d’accedir-hi a robar material informàtic un cop les bateries auxiliars de les alarmes s’han exhaurit.

Actuació coordinada

Amb aquesta informació, els cossos policials es van coordinar amb els Mossos per dur a terme un dispositiu conjunt de vigilància. A Teià, els agents de la Policia Local es van amagar durant tota la nit de dissabte a l’entorn de l’Institut Turó d’en Baldiri. Diumenge es va repetir l’operatiu, que es va desmuntar després que pels volts de les 22h la Policia Local d’Alella va identificar dos vehicles sospitosos a l’entorn de la zona escolar del seu municipi. Amb el suport del Mossos, els agents van detenir set individus quan alguns d’ells ja havien saltat la tanca del recinte.

Tots ells estan acusats d’un delicte de robatori amb força. Cinc han passat avui a disposició judicial, mentre que els altres dos, que són menors d’edat, han quedat en mans de la Fiscalia de Menors.

Robatoris a vehicles

Gràcies a la col·laboració amb la Policia Local de Teià, la unitat d’investigació de la comissaria de Premià de Mar dels Mossos ha trobat indicis que relacionen els detinguts amb els robatoris a l’interior de vehicles que es van produir el passat 12 de maig als aparcaments dels restaurants Cambray i Mas Can Padellàs.

Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 540 93 50 • ajuntament@teia.cat

Buscador

Apreta intro per cercar
caenfrdeites