Apreta intro per cercar
93 555 12 34

Nova trobada artesana i creativa al Baix Maresme

Imprimir correu electrònic

Cartell segona trobadaSota el lema Crea, emociona i connecta, el proper 7 de juny se celebrarà a Montgat la segona Trobada Artesana i Creativa al Baix Maresme: una cita adreçada on es faciliten recursos pràctics, es generen sinergies i es motiva als professionals locals de l’artesania i la creativitat perquè coneguin i posin en pràctica accions que revertiran positivament en les seves activitats econòmiques.

La iniciativa està organitzada pels ajuntaments d’Alella, el Masnou, Montgat, Teià i Tiana, i comptarà amb un equip de ponents de primer nivell i una presentació de l’obra artística i artesana creada col·lectivament a partir del repte participatiu sorgit a la primera edició de la trobada, el gener de 2022.

Programa

La jornada s’estructura en tres apartats, amb temàtiques específiques. El primer àmbit, Crea, començarà a les 9.30h amb una “conversa inspiracional” titulada L'objecte artesanal. La importància del procés, amb tres convidades: Victòria Rabal (artista, mestra artesana i directora del Museu Molí Paperer de Capellades), Lucía Bruni (dissenyadora i creadora de la marca Lucirmás) i Sylvia Calvo (dissenyadora i emprenedora tèxtil en moda circular, i fundadora de la marca Sylvia Calvo BCN).

La segona part, Emociona, començarà a les 11.10 h amb una xerrada-taller titulada Comunicació emocional estratègica, a càrrec de la periodista Flor Calveiro, autora del llibre Desperta la teva història de marca. Aquest taller participatiu permetrà als assistents descobrir com fer servir l'empatia com a estratègia per connectar amb les emocions dels clients i expressar-se amb veu pròpia.

Finalment, la tercera part, Connecta, començarà a les 12.15 h amb el debat participatiu Com apropar l’artesania al consumidor. Canals de venda, en què s’abordarà un dels principals reptes per a les persones artesanes i creadores: la comercialització del producte. La sessió comptarà amb la participació de Mireia Solsona (fundadora i CEO de Mimétik Bcn i especialista a Etsy); David Hierro (gestor del projecte Craftcatalonia, creat per la Federació d’Associacions d’Artesans d’Ofici de Catalunya); Montse Casas (artesana tèxtil amb botiga-taller al Poble Espanyol), i Neus Ponsetí (comunicadora, il·lustradora i representant de la comunitat artística i artesana La Volta de Sant Narcís, de Girona).

Inscripció

La participació en la segona Trobada d’Artesans i Creadors del Baix Maresme és gratuïta i oberta a tothom. Si voleu assistir-hi, només heu d’emplenar aquest formulari abans del 31 de maig.

Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 555 12 34 • ajuntament@teia.cat