Apreta intro per cercar
93 555 12 34

5.066 electors tenen la paraula el 28M

Imprimir correu electrònic

28MAquest diumenge, 28 de maig, un total de 5.066 teianencs i teianenques –161 més que el 2019– podran exercir el seu dret a vot en les eleccions locals per escollir els 13 representants de la ciutadania que formaran part de la corporació municipal durant el mandat 2023-2027. A la convocatòria hi concorren sis candidatures.

Col·legis i meses

Com sempre, els electors i electores de la població es distribuiran en tres centres de votació, segons quina sigui la seva secció electoral: La Unió, ca la Cecília i l’Escola El Cim. En total hi haurà nou meses: tres per cada punt de votació. Per fer més àgil el procés, enguany se n’habilitarà una de nova al Cim que comprendrà els cognoms de la P a la Z.

Horari i seguiment

Un cop constituïdes les meses, els col·legis obriran a les 9 i romandran oberts fins a les 20h. L’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) estarà operativa en el mateix horari per atendre les possibles incidències i consultar el cens electoral per saber on s’ha de votar. Aquesta comprovació també es pot fer per Internet amb Cl@ve Pin o certificat digital des d'aquesta pàgina web

Com cada cita electoral, l’Ajuntament ha previst un dispositiu de mitjans humans i materials per facilitar-ne el desenvolupament. Aquell dia treballaran 22 empleats públics per dur a terme les tasques pròpies de secretaria, suport logístic i seguretat ciutadana que els comicis requereixen. A més, cada col·legi comptarà amb un representant de l’administració, una persona encarregada de la transmissió de dades i un suport administratiu, que aniran degudament identificats.

Durant la jornada es publicaran dades de participació a les xarxes socials de l’Ajuntament, així com els resultats electorals un cop finalitzat l’escrutini.

Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 555 12 34 • ajuntament@teia.cat