Apreta intro per cercar
93 540 93 50

Desmantellen una plantació amb 1.200 plantes de marihuana

Imprimir correu electrònic

plantacioA principis d’agost, la Unitat d’Investigació de la comissaria de Premià de Mar dels Mossos d’Esquadra va tenir coneixement que en una casa aïllada de Teià hi havia una plantació interior de marihuana.

Els inquilins havien falsificat les nòmines per donar aparença de solvència i poder llogar l’habitatge. També havien punxat el subministrament elèctric. Els tècnics de la companyia van estimar que el seu consum equivalia al de quinze cases unifamiliars i que en total havien defraudat energia per valor de 69.266 euros.

Amb tota la informació i la corresponent autorització judicial, el passat 7 de setembre els agents dels Mossos, amb la cobertura de la Policia Local, van realitzar un escorcoll en el qual van intervenir 1.182 plantes de marihuana, 162 làmpades, 158 transformadors, 54 ventiladors i 15 aparells d’aire condicionat.

Simultàniament, un altre operatiu dels Mossos va detenir a Cambrils, a la comarca del Baix Camp, dos dels caps del grup criminal que gestionava la plantació. Es tracta de dos homes de 41 i 29 anys que poc després van passar a disposició judicial com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública, falsificació de document, defraudació de fluid elèctric i pertinença a grup criminal. Fonts policials estimen que la venda il·lícita d’aquesta plantació podria haver-los reportat 85.000 euros.

Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 540 93 50 • ajuntament@teia.cat