Apreta intro per cercar
93 555 12 34

Biblioteca de Can Llaurador

DESEMBRE A LA BIBLIOTECA

Imprimir correu electrònic
(1 Votar)
Aquest desembre han coincidit a la biblioteca dues parades solidàries de llibres de segona mà a 1€. La primera, per a la Marató de TV3 destinada a investigar sobre la diabetis i l’obesitat. La segona parada ha estat per a la Llar de Santa Rosalia, entitat de Teià que ajuda als infants més desfavorits. Moltes gràcies a totes les persones que hi heu participat, el vostre gest solidari és molt important.

Per als més petits hem celebrat el Nadal amb contes. En Jeep Gasulla carregat amb una guitarra ha fet volar la imaginació de tothom. L’acte ha aplegat una quarantena de persones entre petits i grans.

La panera cultural de Nadal ha vingut carregada amb una pila de llibres, dues entrades per anar a veure els Pastorets a La Palma, dues ampolles de vi i cava de vinyes de Teià i un torró (gentilesa de Can Marcual) i una flor de Nadal del Racó de les Flors de Teià. Volem donar les gràcies a les entitats i establiments que l’han fet possible i alhora desitjar a tothom unes bones festes.DSCF3268 nota de premsaDSCF3258nota de premsaDSCF3276nota de premsaDSCF3257nota de premsa
Nova capa...

Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 555 12 34 • ajuntament@teia.cat