Imprimir aquesta pàgina

PROJECTE BIBLIOTEQUES AMB DO. MARÇ: DO ALELLA

29 Març 2017 ~ Publicat a Notes de Premsa - Biblioteca de can Llaurador. Llegir 4306 vegades.

(1 Votar)

S’ha acabat el mes de març i també la cinquena edició del programa Biblioteques amb DO que organitza la Generalitat de Catalunya. La Biblioteca de can Llaurador i 10 biblioteques més han dedicat la programació a les vinyes i els vins de la Denominació d’Origen Alella. La nostra biblioteca ha dut a terme 5 activitats per a tots els públics en què hi han participat 176 persones.

Volem ressaltar la peça teatral que l’Elisenda Guiu va crear especialment per aquest esdeveniment MAI NO CONVIDIS UN SOMMELIER A PRENDRE UNA COCA-COLA, interpretada per Lara Díez i Marta Codina. Aquesta representació va omplir la sala polivalent amb 70 assistents. També, la visita guiada al Celler Serra Sant Mateu va tenir tant d’èxit que l’any vinent la volem repetir perquè tothom pugui gaudir de les portes obertes de Casa Pol.

Per als infants, 3 activitats diferents: una, organitzada pel Celler de Can Roca i Suara Cooperativa va entusiasmar als petits participants perquè, tot jugant, van fer creacions amb els materials naturals més diversos. La caputxeta vermella amb una ampolleta de vi bo al cistell interpretada per una petita voluntària de 4 anys va transportar els assistents al conte dels germans Grimm i, a continuació, 16 nens i nenes van endur-se a casa ampolles de vi amb etiquetes de la seva pròpia collita.

A més a més, durant tot aquest mes el Celler Serra Sant Mateu i el consell Regulador de la DO Alella han presidit l’aparador de la biblioteca.

Des de la Biblioteca estem molt satisfets del resultat obtingut en aquesta primera participació en el projecte de Biblioteques amb DO i desitgem poder millorar-la l’any vinent.

IMG 2125 nota de premsaIMG 2139nota de premsaDSC 0354nota de premsaDSCF5286nota de premsacaputxeta nota de premsaDSCF5428nota de premsaFotos MAI NO CONVIDIS UN SOMMELIER A PRENDRE UNA COCA-COLA de Janine Garrell

Darrera modificació el Dijous, 30 Març 2017 19:48