Teià fa la seva contribució a La Marató de TV3

Marato 2017L’Ajuntament ha ordenat avui el segon ingrés dels diners recollits a Teià a favor de La Marató de TV3 en motiu de la campanya de mecenatge per a la investigació de les malalties infeccioses que es va dur a terme el passat mes de desembre. La recaptació ha estat de 1.083 euros, un import gairebé idèntic als 1.096 euros de l’edició anterior. En el conjunt del país s'ha registrat la mateixa tendència i en aquests moments la suma global, encara provisional, supera els 7,2 milions d’euros.

En el cas de Teià, les accions realitzades van ser impulsades per diverses entitats, amb el suport de la Regidoria de Participació Ciutadana, que s’ha encarregat de coordinar i donar a conèixer el programa, facilitar la intendència i dur a terme el recompte de donatius.

Al llarg del mes de desembre, la Biblioteca de can Llaurador va recaptar 213 euros amb la venda de llibres de segona mà. Les actuacions artístiques i les activitats lúdiques organitzades al parc de can Godó i el carrer de Pere Noguera els dies 16 i 17 de desembre per part de l’Escola de Música Cadença, l’Escola d’Arts Escèniques Bibiana Morales, l’AE Teià, l’Esplai Itaca, els Dimonis de Teià i la Banda Municipal de Música van aconseguir 278 euros. La resta de diners, fins arribar a completar la xifra, procedeixen del concert ofert per les corals del poble a l’església de Sant Martí, i, sobretot, del donatiu d’1 euro per cadascuna de les entrades venudes per assistir a de l'obra 'Nadal a cals Cupiello' que el grup Teiatre va representar els dies 23, 25 i 26 de desembre a la Societat La Flor de la Palma.

A més de les donacions vehiculades a través de l’Ajuntament, hi ha altres entitats i col·lectius locals com el Casal de la Gent Gran i el Club Excursionista Teià que van organitzar activitats complementàries i que han ingressat 100€ i 370€, respectivament, a favor de La Marató.
Llegir més ...

1.000 euros en vals de regal fins al 16 de febrer

sorteigAquest migdia ha tingut lloc a la sala de plens de l’Ajuntament el sorteig dels 10 premis en vals de regal de la campanya No hi ha Nadal sense comerç local impulsada per la Regidoria de Promoció Econòmica. En el sorteig hi han participat tots els clients que van fer compres per un import superior a 5 euros en algun dels trenta establiment adherits a la campanya entre l’11 de desembre i el 5 de gener. L’acte públic s’ha celebrat en presència de l’alcalde, Andreu Bosch, i el secretari de la corporació, i ha comptat amb l’assistència d’algunes de les persones afortunades.

En les properes hores, totes les persones premiades en seran assabentades a través d'una trucada telefònica i podran passar a recollir el premi per La Unió els matins de dimarts, dimecres i divendres i el dijous a la tarda.

A partir d’ara, cada guanyador disposarà de temps fins al 16 de febrer per gastar els seus cinc vals de 20 euros en qualsevol d’aquests establiments: Autoservei Casals, Ca la Rosi, Cafè de Baix, Carns J. Mònico, Centre Veterinari Teià, El Nou Antigó, El Trèvol Màgic, Elisabeth Creus, Farmàcia Juan Muñoz, Ferreteria Ribes, Forn de llenya Mateu, Forn Nou, Granja Anna, La Bona Estrella, La Palma, Mercat Municipal (Aviram i carnisseria Núria, Fruites i verdures Irene Ribas, Fruites i verdures Lina Ruano, Peix Fresc Jordi, La Saladeta), Merceria Olivé, Natural Benestar i Bellesa, Òptica Teià, Pastisseria Biel, Perruqueria Dolors Badia, Perruqueries Montse Anaya, Queviures Marcual, Riera-8 i Xocolat.

Condicions de la despesa
Els compradors han de tenir en compte que no es pot reemborsar canvi de cap val, per la qual cosa l’import dels productes o serveis adquirits haurà de ser sempre de 20 euros o més.

Per la seva part, l’establiment on s’efectuarà la despesa haurà d’acreditar cada val premiat abans del 2 de març a la Regidoria de Promoció Econòmica amb el corresponent tiquet justificatiu en una data que no podrà ser posterior al 16 de febrer.
Llegir més ...

Noves activitats culturals i formatives a partir del 15 de gener

1r trimestreLa Regidoria de Cultura ha donat a conèixer la programació cultural i educativa per al primer trimestre de 2018 que oferirà a través dels dos equipaments municipals de referència: La Unió i l’Espai can Llaurador. Des de la inauguració d’aquesta darrera instal·lació, la masia s’ha especialitzat en l’aprenentatge d’idiomes i el desenvolupament competencial relacionat amb la informàtica, mentre La Unió concentra l’oferta d’habilitats artístiques, pràctiques saludables, activitats familiars i exposicions.

Italià per a joves
A partir del 19 de gener, l’Espai can Llaurador posa en pràctica un curs gratuït durant 10 divendres consecutius d’Iniciació a l’italià especialment adreçat als alumnes de 3r i 4t d’ESO de l’Institut Turó d’en Baldiri. Es tracta de familiaritzar-se amb les estructures gramaticals i el vocabulari essencial per resoldre situacions comunicatives bàsiques, amb l’objectiu d’intensificar les relacions amb altres joves del poble agermanat de Massarosa.

L’oferta de llengües estrangeres es completa amb cinc nivells i formats d’anglès (Anglès des de zero; Come on, let’s speak English!; Refresca el teu anglès; Do you speak English, i Shall we practise a bit more?); un curs de conversa en alemany i un altre de francès de nivell intermedi. Per la seva part, l’Oficina de Català de Teià ha programat un taller d’ortografia dimecres al matí de 10 a 11.30h i sengles cursos de nivell Bàsic 2 i Suficiència C1 dimarts i dijous a la tarda.

Intercanvi d’idiomes
Existeix una altra forma de practicar idiomes: tallers basats en l'intercanvi lingüístic en grups reduïts de lectura i conversa. A partir del 9 de gener, el col·lectiu de voluntaris Aprenem Teià ofereix sessions d’anglès, francès, italià, català i castellà. Per a informació i inscripcions, adreceu-vos a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Xerrades i tallers
Coincidint amb el centenari del naixement d’ambdós escriptors, l’Espai can Llaurador acollirà el 15 de febrer i el 15 de març sengles xerrades sobre la vida i obra de Manuel de Pedrolo i Maria Aurèlia Capmany, la primera de les quals anirà acompanyada d’un curtmetratge i un recital de poemes a càrrec de la seva filla Adelais.

En l’àmbit de la divulgació i el pensament crític, el 5 de febrer tindrà inici un curs d’Aproximació a l’art contemporani. Durant quatre dilluns consecutius, Joan Casellas repassarà l’evolució de la creació artística al llarg de la història fins arribar a autors com Joan Brossa, Esther Ferrer o Fina Miralles.

A nivell de recursos, l’Espai can Llaurador oferirà dos tallers competencials de quatre sessions matinals cadascun: un d’Iniciació a la informàtica (dilluns de 10 a 12h, amb inici el 19 de febrer) i un altre d’Eines 2.0 per a l’ocupació (dimarts i dijous d’11 a 13.30h, amb inici el 20 de febrer).

La Unió
La programació de La Unió manté intacta la seva oferta d’activitats de salut: Estiraments (dilluns de 20 a 21.30h, amb inici el 15 de gener), Mindfulness per viure plenament (dimarts de 18.15 a 19.45 h, amb inici el 30 de gener), i Gimnàstica abdominal hipopressiva (divendres d’11 a 12 h, amb inici el 19 de gener).

En el capítol d’habilitats i recursos hi trobareu cursos i tallers d’Introducció a les plantes remeieres (dimarts de 10 a 11h, amb inici el 6 de febrer); Cuina fàcil amb anglès (una sola sessió: divendres 23 de febrer, de 19 a 21h); Maquillatge per a Carnestoltes (una sola sessió: divendres 7 de febrer, de 17 a 19h); Modelatge amb fang (dimecres d'11 a 13 h o dilluns de 18 a 20h); Apunts del natural (divendres de 10 a 12h), i Dibuix i pintura (dimarts de 10 a 12h).

Activitats familiars
Se n’han programades dues adreçades a infants d’entre 6 i 15 anys i les seves famílies: el taller de ciència Slime meravellós (fluorescents, transparents i magnètics), dissabte 24 de febrer de 10.30 a 12.30h, i un altre de construcció de titelles amb objectes i peces de roba, diumenge 18 de març d’11.30 a 13.30h.

Exposicions
En aquests moments, la planta baixa de La Unió acull el pessebre artístic, que romandrà fins al dia 14 de gener, coincidint amb el lliurament dels premis del concurs fotogràfic.

Del 2 al 25 de febrer serà el torn de l’exposició de pintura Món salvatge, de l’artista premianenc Roger Hall. Com a activitat complementària, el 4 de febrer s’hi farà un Taller de màscares obert a totes les edats.

Per cloure el trimestre, del 2 al 25 de març, aterrarà a La Unió una exposició que ret homenatge a Maria Assumpció Català: la primera professora d’astronomia que hi va haver a la universitat espanyola. De la mà de l’associació Dones 21, el 2 de març tindrà lloc una xerrada sobre Dona i ciència, i el 28 de març es realitzarà sessió fotogràfica nocturna a Ca l’Antiga coincidint amb la lluna plena.

Inscripcions i descomptes
Les inscripcions es poden fer presencialment a La Unió i la masia de can Llaurador de dilluns a divendres de 18 a 20.30h, per telèfon al 93 540 93 50 (extensió 177) i el 93 540 47 96, o bé per correu electrònic a través de l’adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Recordeu que les persones empadronades a Teià gaudeixen d’un descompte del 10% sobre el preu de matrícula.
Llegir més ...

Enllesteixen obres a la via pública per import de 100.000 euros

baixos01L’Ajuntament de Teià aprofita les Festes de Nadal per executar diversos treballs en dependències i espais públics del municipi per un import global aproximat de 100.000 euros.

Baixos de l’Ajuntament
Després d’un mes de feina, aquesta setmana han quedat pràcticament enllestides les obres de consolidació i restauració de les dues sales que hi ha sota la terrassa d’entrada a l’Ajuntament, que estava apuntalada i amenaçava ruïna. Tal com ja vam informar el passat 4 de desembre, en aquest cas s’hi han invertit 24.550 euros a substituir el forjat del sostre, refer les voltes que el sostenen, sanejar les parets i fer un terra nou. A nivell exterior s’ha canviat el paviment exterior de la coberta per evitar humitats i filtracions, i s’ha arrebossat la façana que dóna a la Baixada de les Moreres.

Segons l’alcalde, Andreu Bosch, “l’espai recuperat serà destinat a acollir-hi serveis municipals, si bé encara s’han d’acabar de definir”.

Rotonda i millores de pavimentació
Abans de cloure l’any l’Ajuntament va donar per finalitzades un grapat d’intervencions de substitució i millora del paviment asfàltic en diversos trams dels carrers de Josep Puigoriol, Mirador i Ramon Trias Fargas, per un import total de 27.500 euros.
carrers01
Des de mitjan desembre s’està construint una rotonda al final del carrer de Víctor Font Gual. Les obres inclouen l'explanació del terreny i la compactació del ferm amb maquinària pesant, així com la construcció d'un mur de contenció amb gabions de pedra a la part de migdia. La plataforma resultant està delimitada per un encintat de vorades i rigoles de formigó, i conté un petit giratori d'obra al mig.

Per a l’alcalde, “es tracta d’una assignatura pendent en matèria de mobilitat i seguretat per als veïns d'aquest carrer que dóna a l'avinguda Kennedy”, ja que permetrà el gir i facilitarà la maniobrabilitat dels vehicles d’emergències en cas de necessitat. El carrer també dóna accés a alguns camps de conreu. El cost de l'actuació ascendeix a 48.279 euros i és previst que finalitzin ben aviat. En les següents imatges podeu veure l'evolució dels treballs d'aquests darrers dies:

rotonda01

Llegir més ...

L’independentisme guanya les eleccions del 21-D a Teià

21DEls partits independentistes van obtenir ahir el 64,7% dels vots emesos a Teià en les eleccions al Parlament de Catalunya convocades pel Govern de l’Estat, en aplicació de l’article 155 i un cop cessat el Govern de la Generalitat. La candidatura de Junts per Catalunya que encapçala el president Carles Puigdemont va ser la primera força amb 1.429 vots i el 34% dels sufragis, seguida d’ERC amb 1.059 paperetes i el 25%. La CUP, al seu torn, va rebre 238 suports, que representen el 5,65% dels vots.

Entre els partits que donen suport a l’aplicació del 155, C’s va aconseguir 748 vots (17,75%); el PSC, 355 (8,4%) i el PP, 88 (2%).

Per la seva part, Catalunya en Comú Podem va aplegar 251 vots, que representen el 6% dels electors.

Participació històrica
Seguint la tendència general, les dades de participació van ser històriques: a Teià gairebé va arribar al 88%, la qual cosa suposa un creixement de 4 punts i mig respecte dels comicis autonòmics del 27-S de 2015. En total hi van votar 4.224 teianencs i teianenques sobre un cens de 4.802, comptant-hi el vot per correu. Queda, però, pendent d’escrutar el vot exterior dels catalans residents a l’estranger, que en el cas de Teià en serien 104.

155bIgual que el 2015
El comportament electoral del 21-D a escala local reprodueix la tendència general al conjunt del país, que d’una banda ha revalidat la majoria parlamentària de les forces sobiranistes i, de l’altra, ha assistit a un fort creixement de C’s.

En les eleccions del 2015, la suma de Junts pel Sí i la CUP a Teià va obtenir pràcticament el mateix nombre de vots: 2.728, que aleshores representaven el 67,3% dels electors. Les xifres se situen lleugerament per sota dels 2.837 vots a favor del del referèndum d’autodeterminació del passat 1 d’octubre, tot i que en aquella ocasió hi va poder votar gent d’altres poblacions gràcies al cens universal.

En relació a 2015, C’s i el PSC milloren sensiblement els seus resultats en vot i percentatge, Catalunya en Comú Podem manté posicions i el PP s’ensorra.

Incidència
L’única incidència registrada durant la jornada d’ahir va ser el requeriment de la Junta Electoral de Zona de Mataró en què s’instava l’Ajuntament a eliminar de la façana les pintades a favor de l’aplicació de l’article 155 motivades per un acte vandàlic el passat 27 d’octubre.
Llegir més ...

Tot a punt per celebrar Nadal i rebre els Reis

Nadal al carrerLa representació del cant litúrgic de la Sibil·la a l’església parroquial de Sant Martí el passat 2 de desembre va donar el tret de sortida a la celebració del cicle de Nadal i Reis a Teià, amb una programació d’activitats fins al 14 de gener destinades a tots els públics.

El cap de setmana passat va tenir lloc la cinquena edició del Nadal al carrer organitzada per l’Escola Cadença i l’Escola d’Arts Escèniques Bibiana Morales, en col·laboració amb La Marató de TV3, i l’actuació de la Banda Municipal. Dissabte a la tarda es va inaugurar a La Unió el pessebre monumental creat pel Grup de Pessebristes de Teià i l’endemà es va representar el tradicional pessebre vivent a la Rectoria, així com el concert de Nadal de les corals del poble.

Propers actes
El cap de setmana vinent ve marcat per la representació teatral de l’obra Nadal a cals Cupiello a La Flor de la Palma en tres sessions gairebé consecutives els dies 23, 25 i 26. Per la seva part, aquest divendres La Unió acollirà una nova edició de cinefòrum en què es projectarà la pel·lícula de François Truffaut Julia et Jim a les 18h i el Casal de Joves celebrarà a partir de les 21h una Festa de Nadal amb sopar, cançons i l’amic invisible. Dissabte 23 a les 18h, els paradistes del Mercat sortejaran sis lots de productes d'alimentació: una panera per cada parada i una de més gran confegida amb el suport de l’Ajuntament. I diumenge 24 tindrà lloc la tradicional cantada de nadales, amb ressopó inclòs, just després de la Missa del Gall.

Cavalcada de Reis
El 29 de desembre a les 17h, a La Unió, es farà el passi de la pel·lícula infantil Finding Dory i el dia 3 de gener, a la mateixa hora i el mateix lloc, es realitzarà el taller de fanalets. Aquella tarda, Teià rebrà la visita del patge reial, a punt per recollir les cartes de desitjos per lliurar-les als Reis d’Orient. Ses Majestats arribaran el dia 5 a partir de les 18h procedents de Sant Berger. S’hi deixaran veure amb les seves noves carrosses i abans de marxar s’instal·laran una estona a la porta de l’església perquè els nens i nenes que vulguin s’hi puguin sincerar abans d’escalfar-se les mans i l’estómac amb un bon got de xocolata desfeta.

I per acabar, el diumenge 14 de gener a les 13.30h es farà el lliurament dels premis del concurs de fotografia del pessebre artístic, a La Unió.
Llegir més ...

El ple aprova un pressupost de 7,1 milions d’euros per a 2018

ple pressupost 01El ple municipal de Teià, reunit anit en sessió extraordinària, va donar llum verd a un pressupost municipal de 7.102.000 euros per a 2018. La proposta va comptar amb els vots favorables d’ERC-Compromís amb Teià i el PDeCAT, i l’abstenció de GT.

El regidor d’Hisenda, Yago Albert, va exposar les línies mestres dels nous comptes. Albert va destacar que la pressió fiscal serà la mateixa d’enguany, ja que a l’octubre “es van congelar totes les taxes i impostos recurrents”. Tanmateix, “el càlcul d’ingressos serà superior a 2017 gràcies a l’augment de la recaptació procedent dels impostos d’obres i de plusvàlues”, amb previsions pressupostàries de 365.000 i 450.000 euros, respectivament. Per al regidor, es tracta d’estimacions “molt prudents” tenint en compte els informes tècnics i l’inici, a curt termini, de les obres d’urbanització de la segona fase de la Solera.

En aquests moments, el deute municipal se situa per sota del 30% del pressupost i el responsable d’Hisenda es va mostrar confiat que “es reduirà d’1,9 milions al gener a l’entorn d’1,65 a finals de 2018”.

Personal i inversions
Albert va explicar que “la filosofia del Govern és cobrir la despesa corrent amb ingressos corrents i afrontar les inversions amb ingressos addicionals” procedents de subvencions o de la incorporació de romanent de l’exercici anterior. En aquest cas, la liquidació de 2017 tornarà a ser positiva.

En el capítol de personal s’ha previst un increment de l’1% per la nòmina dels treballadors, i la incorporació en plantilla d’un tècnic de Medi Ambient a mitja jornada per abordar temes com la lluita contra les plagues, la gestió forestal o la recollida selectiva de residus.

També és prevista la contractació externa per la prestació de serveis d’un enginyer perquè faci el seguiment de les obres de substitució del clavegueram, amb un cost de 5.000 euros i de 7.000 més per a la redacció de projectes.

Pel que fa a les inversions, l’Ajuntament preveu licitar aquesta obra dins el primer trimestre de 2018, amb la intenció d’executar-la al llarg de l’any. La renovació de la primera fase del clavegueram té un cost de 880.000 euros; quantitat que l’Ajuntament espera acabar de completar amb romanent després de consignar-hi 300.000 euros d’una subvenció i 175.000 d’un crèdit a interès zero de la Diputació, i 220.000 euros procedents de l’impost d’obres.

Per ordre d’envergadura, l’Ajuntament també destinarà 56.000 euros a l’arranjament del pati del cicle d’educació infantil de l’Escola El Cim, 39.000 a la construcció del mur del torrent de casa Bru i 15.000 a l’adquisició de mobiliari urbà. Per contra, no s’han pogut dotar inicialment els 93.000 euros per a l’arranjament del torrent de Sant Berger, per la qual cosa caldrà esperar a la incorporació de romanent durant el segon semestre.

Reunió Club JoventutSant Berger
Punt i a part mereix el futur del camp de futbol de Sant Berger, que va centrar bona part del debat polític d’ahir. El govern va anunciar la creació d’una partida de 65.000 euros amb la idea de començar a preparar el terreny per instal·lar-hi, més endavant, gespa artificial. Segons el regidor d’Esports, Jordi Casanovas, “busquem una inversió de mínims per dinamitzar el terreny de joc i avaluar si Teià té potencial per fer créixer els practicants d’aquest esport i validar a mig termini si tenim capacitat de posar-ho en marxa. Habilitar la partida és una palanca per buscar ajuts i intentar trobar altres recursos”. Segons ell, preparar el ferm i instal·lar-hi rec, drenatge i gespa artificial podria costar 120.000 euros si es recorre al mercat de segona mà i part dels treballs els assumeix l’Ajuntament. L’alcalde, Andreu Bosch, que el passat 30 de novembre es va reunir amb la junta directiva del Club de Futbol Joventut Teià, es va mostrar “confiat en la solidesa d’un projecte que aposta per l’escola i la formació des de pre-benjamí”. “Veiem que això té futur”, va dir, i va tornar a apuntar la possibilitat d’incorporar-hi part del romanent.

Abel Ballesteros, en nom de GT, va criticar que s’hagi fet “una previsió molt per sota del cost real de les obres” i es va mostrar partidari de “dotar de dalt a baix el projecte”, per la qual cosa va oferir el consens del seu grup “quan arribi l’hora”.

Noves subvencions
Abans de cloure la sessió, l’alcalde va anunciar l’obtenció de nous ajuts per a 2018: la Diputació ha concedit 9.000 euros per a la restauració i consolidació la Creu de terme, i el Departament d’Agricultura s’ha compromès a incrementar de 2.500 a 3.500 euros la seva aportació al Maridatge dels Sentits en suport del sector alimentari i la gastronomia.

Les bones perspectives per a l’any vinent també han fet possible la millora de les subvencions a les entitats del poble. Es tracta d’un “petit esforç simbòlic que representarà una pujada mitjana del 10%”, en paraules del regidor d’Hisenda.
Llegir més ...

Espectacle de sabors al Mercat Municipal

PetrusEl passat dissabte, el xef Pepe Petrus va oferir al Mercat Municipal de Teià una demostració culinària que va ser tota una explosió de sabors, colors i aromes. Petrus va preparar cinc receptes amb productes de qualitat, com les albergínies farcides de tomàquet, mozzarella, anxoves i flors o un magret d'ànec amb espinacs, nabius i poma. Posteriorment a cada elaboració, els assistents van tenir l'oportunitat de fer-ne un tast. En acabat, el públic va gaudir per un preu mòdic d'una fideuà elaborada amb productes dels paradistes del Mercat Municipal.

Premis i paneres
Amb el show cooking del dia 16 es va cloure la primera part de la campanya promocional de Nadal ideada pels paradistes del Mercat. Aquell dia es van lliurar els últims vals de descompte de 10 euros als nous clients i es va fer el sorteig d'un cap de setmana en un establiment de turisme rural entre els compradors habituals.

Mentrestant i fins al dia 23 a les 18h segueix en peu la segona part de la campanya, que consisteix a sortejar entre els clients una panera de Nadal per cadascuna de les cinc parades del Mercat i la Superpanera que es confegeix amb el suport de l'Ajuntament.
Llegir més ...

Teià recull prop de 7.000 quilos d’aliments per al Gran Recapte

recapte2017Un cop s’han fet arribar tots els aliments a la seva destinació, Càritas parroquial de Teià ha donat a conèixer les quantitats recollides i ha expressat el seu agraïment a tothom que hi ha col·laborat, bé com a voluntari, bé com a donant.

Aquest és el tercer any que es realitza a Teià aquesta iniciativa solidària a favor del Banc dels Aliments. Enguany, a més dels dos punts de recollida tradicionals (un al Mercadona i un altre davant del Mercat Municipal) s’hi han afegit tots els centres educatius de la població i l’Esplai Itaca. Tot plegat s’ha traduït en un lleuger increment de la quantitat de queviures aportada, que s’ha situat a l’entorn de les 7 tones.

Al Mercadona es van omplir tretze banyeres i mitja (amb una mitjana de 500 quilos per cada contenidor), a les quals cal afegir els 120 quilos recollits al Mercat, els 90 aportats a l’Esplai Itaca i els 130 aplegats a les escoles i l’Institut.
Llegir més ...

Torna la campanya ‘No hi ha Nadal sense comerç local’

campanya 2017La Regidoria de Promoció Econòmica i els establiments comercials de Teià engeguen aquesta setmana la campanya No hi ha Nadal sense comerç local. Fins al 5 de gener, tothom que faci compres en els establiments adherits per una despesa mínima de 5 euros participarà en el sorteig de 9 premis de 100 euros en vals de compra, a raó de 5 vals per valor de 20 euros. Hi haurà un desè premi un xic especial per estimular el negoci de la restauració que consistirà en un àpat en un dels restaurants del poble per valor de 60 euros, i 2 vals de 20 euros per arrodonir el valor total.

Per optar als premis caldrà complir tres requisits: un, conservar el tiquet imprès o amb el segell del comerç participant; dos, facilitar el nom i cognoms del comprador, i tres, deixar un número de telèfon operatiu per poder localitzar-vos en cas de resultar guanyador.

El sorteig dels premis es realitzarà el proper 11 de gener a les 12h a la sala de plens de l’Ajuntament.

Descomptes, Superpanera i ‘show cooking’ al MercatShowCooking
Mentrestant, els paradistes del Mercat Municipal segueixen amb les piles posades. Fins al proper dissabte, tots els clients nous que hi facin una compra mínima de 20 euros obtindran un val de descompte de 10 euros i els clients habituals participaran en el sorteig d'un cap de setmana per a dues persones en un allotjament de turisme rural.

El mateix dia 16, d’11h a 13h, el Mercat ha organitzar un show cooking amb productes de proximitat a càrrec del cuiner Pepe Petrus. La demostració és gratuïta i, en acabat, s’oferirà un tast de fideuà a tots els assistents.

A més, des d’ara i fins al 23 de desembre tots els compradors podran participar en el sorteig d’una Superpanera de Nadal. Només caldrà deixar constància del nom i un telèfon de contacte. El guanyador serà escollit el mateix dia 23 a les 18h, al Mercat. A més, cada parada elaborarà una panera amb productes o vals del seu propi establiment que també seran sortejades aquella tarda.

Establiments participants
La campanya No hi ha Nadal sense comerç local compta amb la participació d’una trentena d’establiments. Són els següents: Autoservei Casals, Ca la Rosi, Cafè de Baix, Carns J. Mònico, Centre Veterinari Teià, El Nou Antigó, El Trèvol Màgic, Elisabeth Creus, Farmàcia Juan Muñoz, Ferreteria Ribes, Forn de llenya Mateu, Forn Nou, Granja Anna, La Bona Estrella, La Palma, Mercat Municipal (Aviram i carnisseria Núria, Fruites i verdures Irene Ribas, Fruites i verdures Lina Ruano, Peix Fresc Jordi, La Saladeta), Merceria Olivé, Natural Benestar i Bellesa, Òptica Teià, Pastisseria Biel, Perruqueria Dolors Badia, Perruqueries Montse Anaya, Queviures Marcual, Riera-8 i Xocolat.
Llegir més ...
Subscripció a aquest canal RSS

CERCAR

recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact