Les obres de la Riera avancen al ritme previst

Riera006Tres setmanes després d’haver començat, les obres de substitució del clavegueram del passeig de la Riera de Teià avancen d’acord amb el calendari inicialment previst.

Des del dia 5 de juny, l’empresa adjudicatària està treballant en el tram comprès entre el passeig del Castanyer i el carrer de Josep Puigoriol, que és el primer dels sis en què s’ha dividit l’execució del projecte. En aquests moments, el llistat de feines acomplertes és el següent:

- S'ha instal·lat el nou col·lector al llarg del tram 1 i s’han substituït totes les escomeses del costat esquerre, en sentit ascendent.

- S'ha realitzat la connexió del nou col·lector a la xarxa de clavegueram general situada a la rotonda d’entrada al nucli urbà.

- S'ha creuat el tub del servei d'enllumenat que permetrà il·luminar l’esmentada rotonda.

- Dins el capítol de millores i obres complementàries, s'ha instal·lat la major part de la nova canonada d'aigua potable i del tritub de telecomunicacions per a la fibra òptica.

Al llarg dels propers dies es farà un by-pass per transferir les aigües fecals de la claveguera vella al nou col·lector en el tram 1, i acte seguit es realitzarà la substitució de les escomeses particulars del costat dret i la seva connexió a la nova canonada.

Reunions amb veïns i comerciants
En les properes hores, l’Ajuntament convocarà per carta els veïns i veïnes que viuen al tram 2, entre els carrers de Josep Puigoriol i el torrent de les Monges, a una reunió informativa que tindrà lloc dimecres vinent, dia 27 de juny, a les 19h, a l’Espai can Llaurador. En acabat, els responsables polítics i tècnics municipals es reuniran amb els botiguers del poble per avaluar els efectes de les obres sobre l’activitat comercial. De resultes de les seves demandes, dies enrere es va reforçar la senyalització vertical amb la col·locació de nous rètols indicatius.
Llegir més ...

Tallen tres dies el trànsit a l’avinguda Kennedy

pont02Les obres de pavimentació i connexió de l’enllumenat que es fan al pont de l’autopista C32 de Teià obligaran a tallar totalment el trànsit de vehicles durant tres dies.

Des de demà dimecres a les 8h i fins divendres a les 18h, l’avinguda de John Fitzgerald Kennedy restarà interrompuda en el tram comprès entre el passeig del Doctor Rodríguez de la Fuente, a Teià, i el carrer d'Artesa de Segre, al Masnou.

Durant tot aquest temps, existiran recorreguts alternatius que han estat consensuats per les policies dels dos municipis.

Aquests desviaments han estat degudament senyalitzats de la següent forma:

- La circulació de vehicles en sentit ascendent des del Masnou a Teià per l’avinguda Kennedy es desviarà a través dels carrers d’Artesa de Segre, i les avingudes del Comte Alba de Liste i de José Roca Suárez Llanos.

- La circulació de vehicles en direcció descendent de Teià al Masnou es realitzarà per la carretera vella, a través de les avingudes de José Roca Suárez Llanos, Comte Alba de Liste i Cusí i Fortunet.

- Per últim, la circulació de vehicles en sentit descendent de Teià a l’N-II es farà pel passeig de la Plana i la carretera paral·lela a la Riera de Teià, fins al sector comercial i la benzinera de l’N-II.

Millora de la seguretat
Les obres es van iniciar el passat 5 de març i tenen un cost de prop de 150.000 euros que seran finançats íntegrament per Invicat-Abertis, fruit del conveni signat amb l’Ajuntament de Teià el febrer de 2017.

Les actuacions que s’hi realitzen inclouen la reparació de l’estructura del viaducte i les juntes de dilatació, així com la renovació de les voreres i el paviment de la calçada superior. Per augmentar la seguretat dels seus usuaris s’hi estan construint dues barreres de formigó laterals amb il·luminació incorporada per tal de separar les voreres de l’espai per als vehicles.

Llegir més ...

L’escola El Cim de Teià guanya per segon cop l’Scratch Challenge

scratch 2018Aquest dissabte, dos equips d'alumnes de 6è de primària de l’escola El Cim de Teià van participar a la Farga de l’Hospitalet en la final de l’Scratch Challenge que des de fa un parell d’anys convoquen el Departament d’Ensenyament de la Generalitat i el Mobile World Congress en el marc dels mSchools Student Awards.

L’Scratch Challenge aplega els 20 millors equips de Catalunya d'aquest llenguatge de programació lliure que facilita la creació d’històries interactives, simulacions, jocs i animacions, i la seva compartició online. La convocatòria d'enguany estava basada en el repte 'De grans serem...'

Acompanyats pel professor d'informàtica Xavier Eguiguren i per la directora de l'escola Aurora Perea, un equip estava format per Guillem Calvet, Martina Puig i Gina Sanz i l'altre per Rita Amigó, Toms Nalivaiko i Martina Valero, que van resultar els vencedors absoluts de la competició.

Dos triomfs consecutius
Dues participacions, dues finals, dos campions. “Estem molt orgullosos de tenir dos equips entre els finalistes i que les dues propostes presentades hagin estat escollides entre les 158 que optaven a la final”, diuen des del centre educatiu. I recorden que “en l'edició del 2017 la nostra escola ja va obtenir un premi en aquesta categoria i per tant el llistó estava molt alt. Però una vegada més els nostres alumnes ho han tornat a aconseguir i han demostrat que al Cim la programació és un projecte sòlid”.

Ara, els guanyadors gaudiran d'un gran premi: una jornada en un TechCamp en companyia de dos familiars on gaudiran de diferents activitats lúdiques i d’una formació específica en el camp de la tecnologia (programació, robòtica, electrònica...)

Guanyadors del Premi Cangur
D’altra banda, els alumnes de 5è Martina Merigó i Biel Vall-llovera van obtenir 100 punts cadascun i van quedar en primera posició en les Proves Cangur de Matemàtiques a Catalunya, un concurs en què hi van participar 14.667 alumnes d’aquest nivell. L'acte de lliurament de premis es va celebrar el passat 15 de maig al teatre Poliorama de Barcelona.

Llegir més ...

Aquest dissabte, festa jove a Teià!

corresponsalsAquest dissabte, el parc de can Godó acollirà una festa organitzada pels corresponsals del Casal de Joves als instituts Turó d’en Baldiri, Maremar i altres centres del Masnou. Durant tot el dia s’hi faran tallers, actuacions musicals i un vermut i dinar populars. També hi haurà servei de bar i tómbola. La gresca acabarà al vespre amb el joc del quinto i un final de festa amb moltes sorpreses.

L’objectiu de la festa és triple: gaudir-ne, donar a conèixer la tasca que fan els corresponsals i aconseguir diners per anar de viatge de fi de curs a Eurodisney.

Els corresponsals
Els corresponsals són estudiants de secundària de Teià que fan d’enllaç entre els seus centres d’estudi i els serveis de Joventut de l’Ajuntament. Són el canal més directe per conèixer les inquietuds, necessitats i prioritats dels adolescents i joves del poble. Ells s'encarreguen de portar informació del Casal de Joves fins a l'institut, així com de recollir i traslladar les demandes dels seus companys al Casal.

En poc més d’un any, la seva figura ha anat evolucionant fins a crear un grup d’una trentena de nois i noies de 12 a 18 anys que s'ha anat cohesionant de mica en mica a còpia d’organitzar activitats conjuntes i autogestionades com el túnel del terror, el caga tió o la primera festa dels corresponsals.

El regidor de Joventut, Andreu Porta, explica que “qualsevol jove que estigui cursant com a mínim 1r d'ESO pot ser corresponsal”, i anima els nous alumnes del curs vinent a fer-se’n. “L'objectiu és que s’ho passin bé i comencin a empoderar-se i a entrar en dinàmiques participatives, complint amb la funció social del Casal com a escola de ciutadania”.

De Port Aventura a París
El viatge a Disneyland París és un premi a la seva feina. L'any passat es va realitzar una primera sortida de fi de curs a Port Aventura, a mode de prova pilot. En vista de l’èxit, enguany el grup ha triat la destinació i s’ha encarregat de gestionar tot el viatge, que es realitzarà del 26 al 28 de juny.
Llegir més ...

Beques escolars i ajuts al lloguer, fins al 15 i 29 de juny

calendari 01La Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Teià mantenen obertes tres convocatòries d’ajuts que es poden tramitar a través de l’àrea de Serveis Socials Bàsics, a ca la Cecília.

A més, el Ministeri de Serveis Socials ha fet públic el programa de turisme i termalisme de l'Imserso per a les persones pensionistes.

En tots els casos es recomana sol·licitar data d’entrevista al telèfon 93 555 12 34 de dilluns a divendres de 9 a 14h i dijous de 17 a 20h.

Ajuts al lloguer d’habitatges
El termini finalitza el 29 de juny. Segons les condicions i requisits fixats pel Departament d’Habitatge, l'import de l’ajut pot cobrir el 40% del lloguer anual de l'habitatge, amb un límit màxim de 200 euros mensuals. El preu del lloguer no pot ser en cap cas superior als 600 euros mensuals i hi poden optar totes les persones arrendatàries que estiguin al corrent de les seves obligacions i tinguin uns ingressos familiars inferiors a 2,8 vegades l’Indicador de Renda de Suficiència de Catalunya (IRSC), que l’any 2016 va ser de 22.365 euros. A més, l'habitatge objecte de la subvenció ha de constituir el domicili habitual i permanent del sol·licitant, ha d’estar-hi empadronat, i no pot disposar de la titularitat de cap altre habitatge. Trobareu tots els detalls de la convocatòria, així com de la documentació requerida en aquest enllaç.

Beques menjador
El termini finalitza el 15 de juny. Segons les bases establertes pel Consell Comarcal del Maresme en conveni amb el Departament d'Ensenyament, es poden beneficiar d’ajuts individuals al menjador escolar per al curs 2018-2019 els fills en edat escolar d’aquelles famílies que amb rendes inferiors a 9.667,30 euros en cas d’un sol adult sustentador i de 14.500 euros en cas que en siguin dos. Per cada infant de la unitat familiar, aquest import s’incrementa en 2.900€. Trobareu més informació sobre la convocatòria clicant en aquest enllaç.

Ajuts per a llibres i material escolar
El termini finalitza el 15 de juny. L'Ajuntament de Teià dota econòmicament els alumnes de qualsevol centre escolar de primària i secundària –de P3 a 4t d’ESO– empadronats al poble i la unitat de convivència dels quals no superi un determinat volum d’ingressos després de restar-ne 569,12€ en concepte de despesa d’habitatge, ja es tracti d'hipoteca o lloguer. Trobareu més informació sobre la convocatòria clicant en aquest enllaç.

Viatges Imserso
El 14 de juny finalitza el termini de presentació de sol·licituds per participar en la primera fase del programa de turisme de l’Imserso per a la temporada 2018-2019. Aquesta sol·licitud és obligatòria per a totes les persones que no s’hi han acreditat mai. Tenen dret a gaudir d’un viatge amb allotjament en règim de pensió completa totes les persones majors de 65 anys que siguin pensionistes en qualsevol de les seves modalitats (jubilació, viduïtat i altres supòsits), així com els seus cònjuges o parelles de fet. Trobareu més informació al respecte en aquest enllaç.

Llegir més ...

Remor 2018. Música i patrimoni amb veu de dona

remor caraEns fa una il.lusió especial presentar-vos el cartell i programa de la setena edició del REMOR, cicle de concerts a la fresca. Un programa fet amb delicadesa i on, enguany, a més a més d'apostar per concerts de qualitat, i de posar en valor el patrimoni arquitectònic teianenc, fem una ferma aposta pel talent femení, a través d'uns concerts on brillaran les veus de dona, i el treball fet per dones. Dones talentoses, poliinstrumentistes, genials!! 

I, a més a més amb la cirereta del pastís: un concert dels teianencs, Eva Comas a la veu i Bernat Antolin de Eguia al piano, que esperem amb delit i que servirà per recaptar diners per l'ONG Djouma - CCONG de la teianenca Laia Dosta Valdés, que treballa un projecte d'empoderament de la dona a Uganda.

Un cartell ple de sensibilitat i amb fotografia i disseny de la Loida Gavilan Castillo
Agraïment especial un any més a Cerveses Moritz, pel seu compromís amb la cultura i, naturalment, als propietaris de Can Godó, Cal Llibreter, Can Puigoriol, Can Barrera i del nou espai, Can Wertheim, i moltes ganes de gaudir de les nits de juliol en indrets suggerents i molta, molta Remor amb veu de dona!

Venda dentrades i d'abonaments a partir del 4 de juny a la CMC la unió

Preu de l'abonament: 30 Euros.
Tots els concerts inclouen una consumició.
L'aforament dels espais és limitat

Llegir més ...

L’Ajuntament informa veïns i comerciants de les obres de la Riera

tram01Ahir dimecres, l’Ajuntament va convocar a l’Espai can Llaurador dues reunions consecutives a les 19h i a les 20h per informar als veïns i comerciants del centre urbà de les obres del passeig de la Riera que començaran el pròxim dilluns, 4 de juny. Abans d’aquesta data és previst que es distribueixi a tots els domicilis del municipi un tríptic on s’exposen els motius que justifiquen aquest projectes, així com les les afectacions de trànsit i les vies alternatives previstes en cadascuna de les seves fases.

En primera instància, els treballs de renovació del clavegueram obligaran a tallar durant un mes el tram inicial del passeig, entre la rotonda d’accés al nucli de la població i el carrer de Josep Puigoriol. Dilluns encara s'hi podrà ciircular, però ja no s'hi podrà aparcar. A partir de dimarts, les obres ocuparan tota la calçada i el carrer de Josep Puigoriol esdevindrà la principal porta d’entrada i sortida de vehicles al nucli antic de la població fins a completar la primera fase.

Afectació veïnal
A mida que avanci l’obra, l’Ajuntament anirà convocant un a un els col·lectius veïnals de cadascun dels sis trams en què s’ha dividit l’obra. Ahir, a la primera reunió hi van assistir una vintena de residents, que van plantejar les seves preguntes a una representació del consistori encapçalada per l’alcalde, Andreu Bosch, i quatre membres del seu equip: la primera tinent d’alcalde Montse Riera i els regidors de Governació, Yago Albert, de Serveis Municipals, Jordi Casanovas, i de Participació Ciutadana, Sílvia Marcos. També hi eren l’arquitecte Josep Anton Novo i la resta de tècnics municipals, així com el caporal de la Policia Local i un responsable de l’empresa adjudicatària.

Els principals dubtes expressats tenien a veure amb la mobilitat. Com ja es va explicar en l’audiència pública celebrada a La Unió el passat 16 de maig, l’Ajuntament posa 20 places del pàrquing subterrani de la Cooperativa a disposició de tots els veïns amb dret de gual. Complementàriament, s’han previst recorreguts d’accés i bosses d’aparcament alternatives per cobrir les necessitats d’estacionament dels veïns i clients dels establiments comercials de cada tram del passeig, que seran degudament senyalitzades. A més de l’esplanada de can Llaurador, per a aquest primer sector s’incrementarà el nombre de places del pàrquing de sorra que hi ha al costat dels Tallers del Castanyer.

obres rieraDemandes comercials
La trobada amb el teixit comercial va aplegar una cinquantena de botiguers Entre d’altres aspectes, els assistents es van interessar per quina seria la ubicació del mercat setmanal dels dilluns i van manifestar les seves necessitats de càrrega i descàrrega, així com de la problemàtica d’accessibilitat dels clients amb mobilitat reduïda. Per compensar la possible davallada de facturació a causa de les obres, comerciants i responsables municipals van avaluar la possibilitat d’implantar bonificacions fiscals de cara a 2019 i la necessitat de realitzar campanyes de sensibilització i promoció de comerç local i de proximitat. Per acabar, l'Ajuntament va explicar les mesures logístiques previstes i es va comprometre a elaborar un llistat amb les necessitats i demandes dels negocis de cada tram del passeig.
Llegir més ...

Les jornades d’emprenedoria Enlaira’t tornen del 6 al 8 de juny

Enlairat2018Els pròxims dies 6, 7 i 8 de juny se celebra la sisena edició de les jornades d'emprenedoria Enlaira't. Es tracta d’un cicle de conferències i tallers “amb l’objectiu de promoure l’empresa, l’emprenedoria i els projectes emergents” impulsat pels ajuntaments d’Alella, El Masnou i Teià, als quals s’hi ha sumat també per primer cop el de Montgat.

Enguany, les jornades giren a l’entorn del disseny centrat en l’usuari o HCD (de les seves sigles en anglès, Human Centered Design). El factor humà és el fil conductor de les activitats del programa, tant pel que fa a les persones que treballen a les empreses o institucions, com les que consumeixen productes o són usuàries dels serveis que s’ofereixen. A les sessions es parlarà de les darreres tendències d’innovació empresarial i dels beneficis econòmics i socials que té posar el focus en l’ésser humà per als usuaris finals i els diferents actors que integren la cadena de consum.

Inscripcions gratuïtes
El productor de televisió i exmembre de La Trinca Josep Maria Mainat serà l’encarregat de pronunciar la conferència inaugural el dimecres 6 de juny, a les 19.30h, a l’Hotel Arrey d’Alella. Seguidament tindrà lloc una sessió de networking o treball en xarxa sota el suggeridor nom de Vi.net, acompanyada d’una copa del celler Alta Alella.

Dijous dia 7 al matí, les Jornades es traslladaran a les instal·lacions d’Aigües de Barcelona per conèixer-les i realitzar-hi un workshop sobre la innovació en l’experiència del client a càrrec de Roc Fages, professor d’Innovació i desenvolupament de nous productes i serveis a l’Escola Universitària de Negocis de Caixa Terrassa (Euncet). A les 9.30h se sortirà en autocar des del Centre d’Empreses Casa del Marquès del Masnou i s’hi tornarà a les 14h.

Per la tarda, de 17.30 a 18.30h, personal tècnic dels quatre ajuntaments organitzadors realitzaran una Sessió d’ajuts i beneficis per informar als assistents del suport i dels avantatges econòmics que l’administració local brinda als emprenedors. A continuació, tindrà lloc una conversa entre Belén Badia i Manel Real sobre el talent personal i el treball en equip, a partir de la seva experiència al capdavant de dues empreses catalanes d’èxit: Uriach i Som-hi Construccions, respectivament.

Les jornades finalitzaran divendres dia 8 a les 12h al Mercat Municipal de Montgat amb la conferència Les persones primer. Com treballar a l'empresa més feliç del món?, a càrrec de David Tomàs, emprenedor i autor del llibre homònim La empresa más feliz del mundo.

La participació a les diferents sessions és gratuïta, però les places són limitades i cal inscriure-s’hi prèviament al web d'Enlaira't.
Llegir més ...

Al Zahir, d’Alberto Fernández, guanya el Concurs Internacional de Perfumeria Mouillette d’Argent

Rossend MateuEn una gala celebrada dissabte al vespre al pati de l’espai d’art de Ca l’Antiga de Teià, el jurat del primer Concurs Internacional de Perfumeria Moulliette d’Argent, convocat en el marc del II Maridatge dels Sentits, va donar a conèixer les dues fragàncies guanyadores del certamen. El premi oficial del jurat se’l va endur Alberto Fernández, un jove londinenc establert a Barcelona de de fa sis anys, mentre que el premi del públic va ser per a la perfumista de París Ane Ayo.

L’encarregat de revelar el nom dels guardonats va ser el mestre perfumista Rossend Mateu, erigit en portaveu dels seus companys de tribunal: l’escriptor, poeta i promotor cultural Àlex Susanna; el sommelier César Cánovas; la directora de la revista Beautyprof, Charo Moreno; la fundadora de MBparfums, Marina Barcenillas; el perfumista, actor i creador Ernesto Collado, i la perfumista d’Ainea Perfums Irene Gisbert.

La decisió no va ser fàcil, atès l’altíssim nivell dels catorze participants. “Es tracta d’expressions personals amb notes molt especials i diferents, ni millors ni pitjors”, diu Gisbert, que explica com es va adoptar el veredicte “després de dues hores de deliberació i fins arribar a un denominador comú, amb l’aval de la metodologia i el prestigi de Rossend Mateu”.

Alberto Fernandez‘Al Zahir’ i ‘Bal d’oranger’, els escollits
Davant d’una setantena de persones, el president del jurat va definir el perfum guanyador, que duu el nom d’Al Zahir, com “una fragància difusiva, amb personalitat i notes florals, de vainilla i d’ambre”, i apta “tant per a home com per a dona”. El seu autor és un perfumista independent que conrea les seves pròpies plantes i flors. “Fa dos anys que faig perfums a la meva habitació”, va confessar Fernández, per a qui Al Zahir evoca “un viatge pel sud d’Espanya i el nord d’Àfrica, amb olors de resina, mirra i flor de taronger”.

Les prop de 200 persones que van prendre part en la votació popular es van decantar majoritàriament pel perfum Bal d’oranger de la francesa Ane Ayo, seguit de Secret Blossom, de Bettina Perisson, i de Veille sous les orangers, de Julie Pluchet. En aquest cas, es tracta d’una “fragància fresca, persistent, amb una nota cítrica, ensucrada, gustativa, especiada i transparent, fàcil d’entendre i molt apropiada per al nostre mercat”, segons la descripció de Rossend Mateu.

Tot i que ha estat fruit de la casualitat, la procedència dels guardonats pot ser un estímul perquè el concurs prengui encara més notorietat a nivell internacional en la propera edició. Mentrestant, els seus organitzadors es plantegen ara la conveniència d’anar explicant al llarg de l’any la història que ha inspirat cadascun dels 14 perfums i dels seus creadors amb la intenció de donar-los a conèixer professionalment, alhora que no descarten la possibilitat d’editar algunes mostres del perfum guanyador.

Beauty ClusterSuport del Beauty Cluster
Tant l’Ajuntament de Teià com Ainea Perfums consideren “fonamental” en aquest projecte la col·laboració del Beauty Cluster Barcelona, i així li ho van expressar durant la cerimònia al seu mànager general, Ivan Borrego. Aquesta organització, que aplega prop de 150 empreses catalanes del món de la bellesa i la salut, s’ha fet càrrec dels premis i obsequis del Concurs Mouillette d’Argent, a més de garantir la visibilitat de la fira del Maridatge dels Sentits a través dels seus contactes i llistes de distribució. Per a Irene Gisbert, si es vol consolidar i amplificar l’esdeveniment, “és bàsic tenir al darrere el suport i la difusió internacional del sector, gràcies a les seves relacions amb altres clústers professionals a França, Itàlia, Singapur o el Japó”.
Llegir més ...

La futura consellera Jordà lloa “la iniciativa i l’enginy” de Teià

consellera 01Aquest matí, la futura consellera d’Agricultura de la Generalitat, Teresa Jordà, ha inaugurat la fira de perfumeria del Maridatge dels Sentits, en companyia de l’alcalde de Teià, Andreu Bosch, i de la diputada de l’àrea de Territori de la Diputació, Rosa Funtané.

Les primeres paraules de Jordà han estat d’homenatge a la seva antecessora, exiliada a Bèlgica: “És el primer cop que parlo com a responsable de la Generalitat i vull tenir un record per a la consellera legítima, la Meritxell Serret”.

Jordà ha ironitzat sobre la negativa de l’Estat a publicar en el diari oficial el nomenament del nou Govern de Catalunya “perquè sou vosaltres, des que he arribat a Teià, qui em revestiu d’autoritat quan em saludeu, m’anomeneu i us adreceu a mi com a consellera”.

Jordà ha definit Teià com “una Gàl·lia enmig del Maresme, amb un microclima especial i sense cap infraestructura que us parteixi el poble”. Com a exalcaldessa de Ripoll, ha reconegut “la iniciativa, la complicitat i l’enginy de tot un poble com el vostre”, i ha destacat l’encert del nom del certamen, ja que “maridar és l’art de crear harmonia”. Per acabar, la consellera s’ha compromès “a treballar fermament pel país. I ho farem perquè quan les coses es volen, s’aconsegueixen”.

consellera 04A continuació, la consellera ha estat més d’una hora visitant les parades i saludant tots els expositors de la fira, on ha realitzat també algunes compres. A quarts d’una, els representants de la Generalitat i de l’Ajuntament s’han reunit a la sala de plens amb la vicepresidenta del Mercat de Flor i la Planta Ornamental de Catalunya, Fina Ribas, i la secretària del Consell Regulador de la Denominació d’Origen Alella, Rebeca Ruiz. Els floristes i viveristes han demanat a la nova consellera més control sobre la competència deslleial i les importacions de productes de baixa qualitat, mentre que els vinyataires i viticultors han reclamat més facilitats per obtenir drets de plantació i poder recuperar antigues vinyes.

Abans d’abandonar el poble, Jordà ha participat en el vermut gastronòmic organitzat pels paradistes del Mercat Municipal.
Llegir més ...
Subscripció a aquest canal RSS

CERCAR

pressupostosParti
recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
PISCINES2018
enllumenat
suvbencions2018
bn efact
Durant la navegació s'instal·laran cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de facilitar aquesta navegació i realitzar estadístiques de l'ús del web.
Si continua navegant, entendrem que accepta la instal·lació de les esmentades cookies.