Detall de l'esdeveniment

CONTES DE LES QUATRE ESTACIONS

Can padellàs
Dijous, 06. Juliol 2023

A les 22:00h 


Socunbohemio.jpg

CONTES DE LES QUATRE ESTACIONS

 SOCUNBOHEMIO

Socunbohemio és un projecte musical liderat pel jove barceloní Artur Viñas, amb el títol Contes de les Quatre Estacions, el seu esperat disc de debut. Pop d’autor amb gran instint melòdic i vocació poètica en un imaginari costumista i romàntic. Un disc treballat amb cura i detall amb la producció del propi Artur i Biel Colomer (Massaviu), que també forma part de la banda en directe al costat de Gerard López i Òscar Acón.

El projecte neix l’any 2018, però és a partir de 2020 amb la publicació de l’EP Les coses que no et diré mai que comença a guanyar adeptes de forma molt destacada, amb milions d’escoltes acumulades a plataformes d’streaming i una base de seguidors cada cop més àmplia.

Un llarga durada format per tretze temes estructurat entorn els quatre singles dedicats a cada estació, que parla de com les persones es trenquen, sobre el temps i l’amor i les maneres que tenim de fer-nos mal, d’equivocar-nos i d’aprendre a estimar. Ho fa amb un so tendre alhora que rotund, innovador respecte anteriors projectes, però mantenint el compromís amb aquella essència inicial: “fer cançons maques”, en paraules del propi autor. Un primer disc que sens dubte situa l’artista en un lloc de privilegi a l’escena emergent del país.

FORMACIÓ

Artur Viñas - Veu, guitarra, guitarra acústica, teclat

Gerard López - Guitarra

Biel Colomer - Minilogue XD, Microkorg, Baix

Òscar Acón- Bateria

ENTRADES REMOR: 9 EUROS

ABONAMENTS: 24 EUROS (NO INCLOU REMORETA NI POESIA I+)


Venda d’Entrades es fa a https://compres.teia.cat

Obertura de portes mitja hora abans de cada concert.

IMPORTANT: No es podrà entrar amb cotxe a Can Padellàs. Aparcament a Can Llaurador

Per a més informació 666 596 749


Can padellàs

()

 

 

 

Ajuntamentdeteia