Detall de l'esdeveniment

L’APPUNTAMENTO

Can Barrera
Dijous, 13. Juliol 2023

A les 22:00h 


Cece.jpg

L’APPUNTAMENTO

CECE GIANNOTTI

L’Appuntamento és un  viatge al cor de l’ampli repertori de la cançó tradicional italiana, que s’ha transmès de generació en generació, omplint el pensament de records i nostàlgia, a través de lletres i melodies que queden ancorades a la memòria i l’ànima

Cantant, lletrista, productor i multiinstrumentista nascut a Montreal de pares italians i resident a Barcelona, Cece Giannotti adapta aquest projecte i comença, juntament amb excel·lents músics, a reinterpretar aquest preuat patrimoni. Amb el seu esperit modern i contemporani, transforma aquests eterns clàssics en diferents sons i estils, del Blues al Jazz, del Folk al pop, conservant zelosament l’acústica i l’essència de les melodies originals.

Al llarg de la seva carrera ha treballat amb Iggy Pop, John Cale, Marc Ribbot, Rhoda Smith, baixista de Prince, entre d’altres i ha compartit escenari amb Tina Turner, Kiko Veneno... Ha actuat en diversos festivals arreu del món (Grec Festival, Mont Tremblant Blues Festival, Festival BarnaSants, Festival de Guitarra de BCN...),  té set àlbums amb el seu nom, ha produït diversos CDs per a altres músics i escrit músiques per a la ràdio i la televisió.

FORMACIÓ

Bernat Casares – Piano i teclat

Cece Giannotti – Guitarra i veu

Joan Comaposada – Baix

Joan Pau Cumellas – Harmònica

Francesc Chaparro – Bateria i percussió

ENTRADES REMOR: 9 EUROS

ABONAMENTS: 24 EUROS (NO INCLOU REMORETA NI POESIA I+)

Venda d’Entrades es fa a https://compres.teia.cat

Obertura de portes mitja hora abans de cada concert.

Per a més informació 666 596 749


Can Barrera
Berenguer Raudors
Teià (Barcelona)

 

 

 

Ajuntamentdeteia