Detall de l'esdeveniment

REMOR. AMB COS I ÀNIMA

Jardins de can Godó
Dijous, 20. Juliol 2023

A les 22:00h 


ABRIe.jpg

AMB COS I ÀNIMA

MANEL CAMP I GEMMA ABRIÉ

No és el primer projecte on la veu càlida de la Gemma Abrié i el piano de Manel Camp es troben, projectes com Zefiro Torna i Jazzcàntic en són un exemple. En aquesta ocasió presenten un concert en format quartet, amb Jordi Camp al contrabaix i Lluis Ribalta a la bateria, centrat en repertori de jazz. 

A la primera part reten homenatge a la figura de Thelonius Monk amb set peces de les més reconegudes del repertori del gran pianista nord-americà i a la segona part sʼhan permès el caprici de triar una sèrie dʼobres dʼentre les preferides de la Gemma i dʼen Manel amb un ampli ventall cronològic, obres com My baby just care for me de lʼany 1928, que forma part de lʼAmerican Songs Book i convertida en estàndard de jazz lʼany 1958 amb la versió de Nina Simone, fins al tema de creació de la sempre sorprenent pianista japonesa, Hiromi Uehara, Place to be.

És un programa pensat per fer gaudir un públic variat que pot abastar des de l’oient expert, a l’afeccionat i, fins i tot a aquell que fa una primera aproximació al jazz.

FORMACIÓ

Manel Camp - Piano

Gemma Abrié - Veu

Jordi Camp - Contrabaix

Lluís Ribalta – Bateria

ENTRADES REMOR: 9 EUROS

ABONAMENTS: 24 EUROS (NO INCLOU REMORETA NI POESIA I+)

Venda d’Entrades es fa a https://compres.teia.cat

Obertura de portes mitja hora abans de cada concert.

Per a més informació 666 596 749


Jardins de can Godó
Mestre Riera
Teià (Barcelona)

 

 

 

Ajuntamentdeteia