Detall de l'esdeveniment

AAMA 20. EXPOSICIÓ INTERNACIONAL D'ART CONTEMPORANI

Biblioteca de can Llaurador
Dilluns, 04. Setembre 2023

A les


web expo AAMA ok.jpg

Del 4 al 28 de setembre

2023 és l'any de la 20a edició d'AAMA (Asian & African & Med & Eur and Americas International Art Exhibition), una exposició anual itinerant d'Art Contemporani creada per l'acadèmic de les Arts de la República Popular de la Xina doctor Qi Luo. La iniciativa comença fa 20 anys des del seu interès cultural de mostrar Art Contemporani nacional i internacional a ciutadans de zones remotes i rurals del seu país.

Actualment la mostra amb un doble format, vídeo/obres presencials itinera per diferents institucions museístiques i culturals d'arreu del món. El seu objectiu és mostrar a la ciutadania el moment actual de l'art contemporani al món.

La Sala d'exposicions de la Biblioteca Can Llaurador de Teià s'uneix a aquesta iniciativa internacional i acull una de les fases d'itinerància d'AAMA 20 on es mostrarà el vídeo institucional d’AAMA 20a edició mitjançant el qual la ciutadania podrà conèixer l'obra de 150 artistes de 62 països. Tanmateix a l’exposició es podrà veure una petita selecció d'obres dels artistes convidats.
Inauguració amb un acte artístic amb el professor Qi Luo el dia 12 de setembre.

Comissari: Rafael Romero.


Biblioteca de can Llaurador
Carrer José Roca Suárez-Llanos, 54
Teià (Barcelona)

 

 

 

Ajuntamentdeteia