Èxit de participació en la VI Caminada dels 3 pobles

caminada4El passat diumenge 10 d´abril de 2011 va tenir lloc la VI Caminada Popular dels tres pobles organitzada pels Ajuntaments d´Alella, El Masnou i Teià.

En aquesta 6a edició la participació va augmentar a 1200 persones, degut al bon dia i la finalització de la caminada a la platja, quedant en una participació de 348 persones d´Alella, 603 d´El Masnou i 230 de Teià, confirmant d’aquesta manera la caminada com una activitat potent dintre de l’àmbit esportiu municipal i comarcal.

En aquesta ocasió el recorregut constava d´una mica més de 10km, on es van combinar la pràctica esportiva amb el gaudir de la natura tot passejant entre els termes municipals d´El Masnou, Alella, i Teià. I per acabar d’amenitzar la caminada vam acabar esmorzant a la platja d´Ocata i realitzant la ja tradicional fotografia de grup.

La jornada buscava gaudir de l’activitat física a través d’una caminada, sense donar importància al resultat final ni a les classificacions, i oberta sobretot a tota la població com a tal, és a dir preferentment a les famílies. Els objectius principals d’aquest esdeveniment han estat sobretot, crear hàbits, actituds positives i favorables per a la pràctica de l’activitat física, així com la col·laboració intermunicipal amb una activitat conjunta. En definitiva, una festa  al voltant de l’activitat física.


Ajuntamentdeteia