Sorteig públic dels habitatges de La Plana

laPlanaEl proper divendres 29 d'octubre, a la sala d'actes de la CMC La Unió, tindrà lloc el sorteig públic dels 93 habitatges amb protecció oficial construïts a La Plana.

El sorteig es realitzarà en dues tandes:

- A les 10h tindrà lloc el sorteig dels 66 habitatges de compravenda.
- A les 12h, es realitzarà el sorteig dels 27 habitatges de lloguer.

Els llistats d'adjudicataris i la llista d'espera es podran consultar al web de l'Ajuntament www.teia.cat, o bé directament al web d'Adigsa www.adigsa.cat.

Aquesta promoció d'habitatges, construïts per l'INCASOL, està situada als carrers Eric R. Svensson i Passeig La Plana. Consta de tres edificis de planta baixa amb dues plantes pis destinades a habitatge i una planta soterrani destinada a aparcament amb un total de 93 places.

L'edifici s'ha projectat amb criteris de sostenibilitat, innovació i estalvi energètic, com ara l'aprofitament de l'energia solar per produir aigua calenta sanitària, façanes amb aïllament tèrmic i recollida selectiva d'aigües residuals i de pluja, entre d'altres.

Els preus del lloguer, incloent-hi la plaça d'aparcament, seran de 368 euros mensuals aproximadament. Els preus de compra venda, incloent-hi la plaça d'aparcament, oscil·la entre 128.576,25 i 180.619,93 euros, més IVA (segons la superfície dels habitatges).


Ajuntamentdeteia