Comença la inscripció als cursets de la Unió

Cursos_CMCDes de dilluns 13 i fins el divendres 24 de setembre podreu inscriure-us als cursets de La Unió, que s'iniciaran el proper 5 d'octubre. Les inscripcions es podran formalitzar a l'Ajuntament de Teià, de dilluns a divendres, de 18h a 20'30h, i dijous al matí, de 10h a 13h.

Enguany, s'han introduït algunes novetats, com els tallers monogràfics, que amb una durada de 10 sessions, aprofundiran sobre aspectes més concrets amb temàtiques ben diverses. Aquest primer trimestre el monogràfic serà el d'Economia Domèstica, amb l'objectiu d'ensenyar els alumnes a negociar amb els bancs, a reduir despeses i a invertir els diners; però de cara al segon trimestre de l'any, ja començaran a oferir-se nous monogràfics que, en funció de la demanda, podran abastar des de la teràpia del riure o creixement personal, fins a teoria de l'art i pintura. Tanmateix, també s'ofereixen nous tallers, com el de Txi Kung o bridge pràctic.

Podeu consultar l'oferta en l'arxiu adjunt.

Per a qualsevol dubte o aclariment podeu enviar un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., o bé trucar directament a l'Ajuntament al tel. 93 540 93 50.

pdfCursos a la Unió


Ajuntamentdeteia