Comença la Festa Major 2010

Emma_FMArriba el mes de novembre a Teià. Els carrers s'omplen de gent; grans, mitjans i petits envaïm tots els espais buscant gresca i disbauxa. Teià viu un estat d'inconsciència, bogeria i alegria descontrolada. I és que patim una pandèmia; una malaltia epidèmica: la Festa Major de Sant Martí de Teià, que any rere any afecta molts teianencs i teianenques a la vegada.

Els primers contagiats per aquest virus han estat els membres de la Comissió de Festes. Ells ens recomanen un bon remei per superar-la amb èxit. Preneu-ne nota!

En primer lloc, cal una sessió terapèutica de xoc amb el pregó de la Festa Major.

A continuació ens caldrà prendre set dosis de cultura popular: corals, correfoc, gegants, sardanes, relleno, Ofici solemne i llancers. Sempre acompanyats dels sons de les campanes.

També és important prendre les deu dosis de música i activitats lúdiques: balls, concerts, cercatasques, cinema, Festa popular, sopar i tast de cerveses. I fer les quatre sessions corresponents d'activitats d'entitats: baixada de vehicles, guerra de bombardes, dòmino i passejada popular.

Per acabar el tractament només ens queda prendre una cullerada de Tei de Plata, dues ampolletes de Fons Batllori, dues píndoles d'activitats infantils a la Biblioteca de Can Llaurador, una injecció de Teialada, i, per acabar, la darrera sessió terapèutica de comiat de la festa amb les entitats de Teià.

Trobareu díptics informatius per combatre la pandèmia de la Festa Major divendres 29 i dissabte 30 d'octubre a la plaça Catalunya. Us recomanen seguir el tractament al peu de la lletra sempre amb el mocador posat i la bandera de Teià penjada als vostres balcons!

Els nostres agraïments a la Comissió de Festes per haver trobat el remei, a les entitats locals, als tècnics de l'Ajuntament, als Serveis de manteniment, a la Policia Local, i a tots i totes els qui fan possible que la superem amb èxit.

Visca la Festa Major! Visca Teià!

Emma Peiró
Regidora de Cultura


Ajuntamentdeteia