Lliurats 43 pisos amb protecció oficial de La Plana

El subdirector general de Promoció de l'Habitatge de la Generalitat, Antoni Teignier; juntament amb l'alcalde de Teià, Josep Botey; i la 1a tinent d'alcalde, Emma Peiró, han lliurat avui les claus de 16 pisos amb protecció oficial de lloguer i 27 de compra situats al carrer Eric Svensson i Passeig de la Plana.

Els habitatges de lloguer tenen dues habitacions, una superfície de 50 m2 i una plaça d'aparcament vinculada. El preu del lloguer és, de mitjana, de 368 euros mensuals.

Els pisos de compra són de dos i tres dormitoris i disposen d'una superfície útil d'entre 51 m2 i 78 m2. Tots tenen una plaça d'aparcament vinculada. El preu és de 128.576 euros a 180.619 euros.

Hores d'ara ja s'han lliurat les claus de 43 del total de 93 habitatges amb protecció oficial de La Plana. La resta estan pendents de nova adjudicació, arran d'algunes renúncies; o bé, de l'obtenció dels crèdits bancaris corresponents per part dels adjudicataris.

El projecte de construcció d'aquests habitatges es va iniciar ja fa dues legislatures. Però va ser a l'anterior legislatura quan es va signar un nou conveni amb l'INCASOL, passant dels 60 habitatges previstos inicialment als 93 habitatges actuals, però incloent també, sense cap cost per a l'Ajuntament, la dotació dels 16 habitatges per a la gent gran de la Plaça de la Cooperativa (gràcies a la cessió del terreny per part de l'Agrícola de Teià), la construcció del nou CAP, les dues plantes d'aparcament soterrades, el local assistencial per a la gent gran i la seu social de la Cooperativa Agrícola.





Ajuntamentdeteia