Afectacions viàries al tram inferior del carrer de Josep Puigoriol i el seu entorn

alternatives tallLa Policia Local de Teià informa que aquesta setmana es produiran diverses afectacions viàries al carrer de Josep Puigoriol i el seu entorn a causa d'unes obres.

De dilluns 4 de març a dissabte 9 de març, ambdós inclosos, es tallarà el carril de pujada del carrer de Josep Puigoriol entre el passeig de la Riera i el carrer de Sant Francesc d'Assís. Els veïns del carrer de la Cerdanya i de la plaça del Mil·lenari hi podran accedir pel carril de baixada del carrer de Josep Puigoriol.

Dimarts 5 de març es tallarà el tram inferior del carrer de Puigoriol en tots dos sentits. Els vehicles podran entrar i sortir pel carrer de la Cerdanya

Dimecres 6 i dijous 7 de març es tallarà l'accés pel carrer de la Cerdanya. Els residents a la zona hauran d'accedir pel carrer del Vapor. Per facilitar el doble sentit de circulació, es prohibirà l'estacionament de vehicles en aquest vial.

Per a qualsevol aclariment o ampliació d'informació, podeu adreçar-vos a la Prefectura de Policia (passeig de la Riera, nuúm. 120) o bé trucar als telèfons 666 53 58 58 i 93 555 71 14.


Ajuntamentdeteia