Tres ofertes formatives per a persones emprenedores

Formació Promo economica digitalGràcies als diversos convenis de col·laboració que té subscrits l’Ajuntament de Teià amb la Diputació de Barcelona i altres municipis de l’entorn, els seus veïns i veïnes poden accedir a diversos recursos i tallers formatius de manera gratuïta.

Els mesos de març i abril se n’han programat tres: dos al Centre d’Empreses Casa del Marquès del Masnou i un altre al polígon industrial Buvisa de Premià de Dalt.

Posar preu a serveis i productes

Dimecres, 6 de març, la consultora i especialista en consolidació i creació d’empreses Eulàlia Balañà oferirà un taller a persones emprenedores, treballadors autònoms i petites empreses. La sessió, titulada Com posar preu als meus productes, serà presencial i es farà a la Casa del Marquès del Masnou de 9.30 a 14h.

La formadora, que és llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials, proporcionarà eines i donarà recomanacions per aprendre a fixar el preu dels productes o serveis que ofereixen les empreses i professionals i veure com aquesta decisió afecta la viabilitat del negoci. Es tractaran qüestions com ara conèixer la diferència entre preu i valor, entendre les fórmules per fixar els preus dels productes o serveis i saber calcular el marge brut comercial.

En cas de voler assistir-hi, empleneu aquest formulari.

Cafè amb idees

Dijous 14 de març s’ha programat un Cafè amb idees a les 9.30h al local de Buenatelier (carrer del Sud, núm 7), en el marc del projecte Premià de Dalt i Teià sumem per la indústria. En aquesta ocasió, la gerent de l'Associació de Polígons Bufalvent de Manresa, Montserrat Ambrós, explicarà diversos casos d’èxit compartit en l'àmbit de l’associacionisme empresarial a Catalunya amb la idea de resoldre dubtes i estimular que sorgeixi un projecte col·laboratiu entre algunes de les empreses establertes en els polígons d’activitat econòmica dels dos municipis.

Podeu apuntar-vos a la jornada en aquest enllaç.

Emprendre amb èxit

De nou a la Casa del Marquès, dimarts 9 i dijous 11 d’abril de 15.30 a 19.30h s’ha programat la proposta Emprèn amb èxit, que oferirà dos tallers per aprendre a elaborar un pla d’empresa. Aquesta formació està dirigida a qualsevol persona emprenedora, amb especial atenció als joves de menys de 35 anys que vulguin participar en el Premi Emprenedoria Jove 2024 del Masnou.

La primera sessió duu per títol Estratègia, model de negoci i aspectes comercials i de comunicació, i consistirà a identificar el valor diferencial d’una empresa i a dissenyar les accions més efectives per captar i fidelitzar els clients a través dels canals més adequats.

El segon taller tractarà sobre la Viabilitat econòmica i financera dels projectes de negoci, a partir d’un cas pràctic d’elaboració d’un pla financer i de sotmetre’l a diversos escenaris possibles.

Trobareu les inscripcions obertes fins al 29 de març clicant aquí.


Ajuntamentdeteia