El POUM tindrà un grup de treball format per experts en territori

Vista TeiaRecentment s’han iniciat els treballs de redacció del nou Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) de Teià. Aquest instrument de planificació integral determinarà les línies bàsiques de desenvolupament del municipi de cara al futur i ha de servir, en conseqüència, per definir com serà Teià en els pròxims anys.

El POUM inclourà una normativa de compliment obligatori que regularà un seguit de matèries que afecten d’una manera o altra tot el municipi i les persones que hi resideixen. El POUM ha d’establir el model més convenient pel que fa a usos del sòl, habitatge, dinamització econòmica, mobilitat, infraestructures, equipaments, espais lliures i protecció ambiental i del patrimoni, entre d’altres aspectes.

Perfils professionals i formatius

A l’hora d’elaborar el POUM, l’equip redactor consultarà nombroses fonts d’informació i tindrà en compte les figures normatives i els plans sectorials de rang superior, com ara el Pla Territorial Metropolità de Barcelona (PTMB).

Per tal que el POUM s’ajusti al màxim a les necessitats reals de la ciutadania i a les característiques físiques de l’entorn, l’Ajuntament de Teià vol sumar-hi la visió de les persones que resideixen a la població i que tenen una visió tècnica o humanística del territori. D’aquesta manera, l’Ajuntament dona sortida a una de les propostes rebudes per part del públic que va assistir el 27 de febrer a la sessió de presentació del Programa de Participació Ciutadana del POUM.

Amb aquesta finalitat, l’Ajuntament vol convocar una reunió amb aquest col·lectiu específic de persones. A tall d’exemple, el grup estaria format per perfils diversos com ara arquitectes, arquitectes tècnics, enginyers, agrònoms, ambientòlegs, biòlegs, geògrafs, historiadors, historiadors de l’art i llicenciats en humanitats.

Per això, si creieu que la vostra formació o la vostra activitat professional està relacionada amb temes urbanístics, ambientals o patrimonials i podria aportar coneixement al document, podeu contactar amb l’Oficina del POUM escrivint a l’adreça electrònica Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé trucant al telèfon 93 540 93 51.

Un cop transcorregut el temps necessari per recopilar les dades de les persones interessades, l’Ajuntament establirà la data de la primera reunió.


Ajuntamentdeteia