El 14 d’abril, torna la Caminada dels 3 pobles

caminadaLa dissetena edició de la Caminada dels 3 pobles ja té data: diumenge 14 d’abril. Es tracta d’una iniciativa organitzada pels ajuntaments d’Alella, el Masnou i Teià amb tres objectius: fomentar els hàbits saludables, afavorir el coneixement de l’entorn natural i estimular la coneixença entre els veïns i veïnes de les tres poblacions.

L’activitat compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i la col·laboració de diverses empreses i entitats, com el Club Excursionista Teià, el Club de Patinatge Teià i l’Agrupació de Defensa Forestal del municipi.

Inscripcions obertes

El 18 de març es va obrir el termini d’inscripcions. Podeu apuntar-vos-hi clicant en aquest enllaç fins a l’11 d’abril (o fins que s’exhaureixen les 1.500 places disponibles), ja que no es faran inscripcions el mateix dia de la Caminada.

Els participants procedents de Teià sortiran de forma esglaonada entre les 8.30 i les 9h del Poliesportiu Municipal El Cim.

L’excursió recorrerà el perímetre de la vall de Rials en un itinerari circular de 9 quilòmetres apte per a totes les edats (tret de nadons en cotxets i persones amb mobilitat reduïda). Durant la ruta no hi haurà avituallament. Per aquest motiu, cal dur aigua i els aliments que necessiteu mentre feu l’activitat.

Com sempre, el recorregut acabarà al Centre Enoturístic i Arqueològic de Vallmora, on es farà la tradicional fotografia de família i s’oferirà un esmorzar gratuït a tots els participants.

Mascotes i menors d’edat

Els infants menors de 14 anys hauran d’anar acompanyats d’una persona adulta que se’n faci responsable. Les noies i els nois de 14 a 18 anys que vulguin participar-hi sense l’acompanyament d’algun adult hauran de formalitzar la inscripció i portar abans de la sortida un full d’autorització signada per la persona responsable (pare, mare o tutor/a legal).

Es permet portar-hi gossos, sempre que vagin lligats i les persones portadores vetllin pel seu avituallament i benestar.

L’itinerari transcorre per camins i finques que formen part de la Denominació d’Origen Alella i de l’espai natural protegit del Parc de la Serralada Litoral, per la qual cosa cal respectar en tot moment l’entorn i les limitacions d’accés a les propietats privades.

Per a més informació, descarregueu l’arxiu en PDF que trobareu al peu d’aquesta notícia.

pdf Díptic_17a_Caminada_3_pobles.pdf 10.45Mb Downloads: 142

Díptic_17a_Caminada_3_pobles.pdf


Ajuntamentdeteia